Οι συντονισμένες ενέργειες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στέφθηκαν με επιτυχία και ο κινέζος κολοσσός Alibaba φτάνει στην Ελλάδα, τονίζει ο ΕΕΑ σε ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει αναλυτικά, «υψηλόβαθμα στελέχη της μεγαλύτερης εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, αναμένονται στην Αθήνα το μεσημέρι της 13ης Σεπτεμβρίου 2016 για άμεσες επαφές με εκπροσώπους της Κυβέρνησης, φορείς, κοινωνικούς εταίρους και επιχειρηματίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 ο Προέδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου θα υποδεχθεί την κινέζικη αντιπροσωπεία στα γραφεία του Επιμελητηρίου, (Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος) όπου θα δοθεί η δυνατότητα και για μία πρώτη επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Θα ακολουθήσει στις 18.00 εκδήλωση στο Υπουργείο Εξωτερικών όπου θα υποδεχθεί τα στελέχη της Alibaba και του Ε.Ε.Α. ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας, ενώ θα παρευρεθούν εκπρόσωποι 60 επιχειρηματικών φορέων από όλη την Ελλάδα.

Το μεγάλο ραντεβού της Ελληνικής Επιχειρηματικής Κοινότητας με την Alibaba θα δοθεί την επόμενη ημέρα, 14 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης