Η ελληνική βιομηχανία εμφιαλώσεως ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, βραβεύτηκε ως μια από τις 50 καλύτερες επιχειρήσεις – ηγέτες στην ελληνική αγορά, ανάμεσα σε 500 εταιρίες. Διακρίθηκε με το τιμητικό βραβείο “True Leader” από τον Όμιλο ICAP για τα θετικά οικονομικά της αποτελέσματά για το έτος 2013, την επιχειρηματική αποτελεσματικότητα, την εταιρική στρατηγική διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού καθώς και την υψηλή πιστοληπτική της ικανότητα (ICAP score).

Το βραβείο απονεμήθηκε στη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας παρουσία πολιτικών προσωπικοτήτων και ανώτατων στελεχών της επιχειρηματικής κοινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κερδοφορία, η εξέλιξη του Ανθρώπινου Δυναμικού, η κατάταξη της ICAP (βάση του EBITDA) και η Πιστοληπτική Αξιολόγηση της ICAP είναι τα 4 μετρήσιμα κριτήρια που έθεσε ο όμιλος ICAP για την επιλογή των 45 εταιρειών και 8 ομίλων που περιλαμβάνονται στη λίστα των “True Leader 2013” μετά την αξιολόγηση συνολικά 22.200 εταιρειών και ομίλων στην Ελλάδα.

O κ. Τρύφωνας Τζέλης, Εμπορικός Διευθυντής της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο δήλωσε: «Η τιμητική αυτή διάκριση έρχεται ως επιβράβευση της επιχειρηματικής αριστείας και της επένδυσης της εταιρείας στην καινοτομία, την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια. Η εταιρεία συνεχίζει να εστιάζει δυναμικά στη διεύρυνση των εξαγωγών της διαθέτοντας το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης