Από τις 29 Νοεμβρίου του 2016, η ΝΟΒΑCCO, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου βρίσκεται και στην Γερμανία.

Υλοποιώντας το πλάνο ανάπτυξης και εξωστρέφειας, η εταιρεία επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο της ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στην Γερμανία, ύστερα από το πετυχημένο άνοιγμα στην Ρουμανική αγορά, με δύο καταστήματα στο Βουκουρέστι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επόμενος στόχος της ανάπτυξης του δικτύου είναι το άνοιγμα νέων καταστημάτων στην Ελλάδα, στην Γερμανία και την Ρουμανία, το άνοιγμα τριών καταστημάτων στην Κύπρο, καθώς και η στοχευμένη διείσδυση σε νέες αγορές του εξωτερικού.

Τα τελευταία χρόνια, η NOBACCO πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη της τάσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελληνική αγορά, έχοντας θεμελιώσει ένα δίκτυο με 65 καταστήματα και 230 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Σε μία εταιρική πορεία που ξεκινά από το 2008, η ΝΟΒΑCCO έχει να επιδείξει εντυπωσιακά άλματα που χαρακτηρίζονται από την συνεχή επένδυση στην ποιότητα των προϊόντων και στην καινοτομία των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές της. Η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την παραγωγή των υγρών αναπλήρωσης αλλά και η δημιουργία του NOBACCO DESIGN CENTER για την κατασκευή των τεχνολογικά προηγμένων συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου APYRON, APYRON-S και ISSON, σηματοδοτούν την εξέλιξη της εταιρείας, που σε περιβάλλον οικονομικής κρίσης κερδίζει το στοίχημα της ανάπτυξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης