Την ευκαιρία εργασίας σε μία από τις πιο σύγχρονες εργοστασιακές μονάδες της χώρας, δίνει και φέτος η Coca-Cola Τρία Έψιλον, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης σε 50 ανθρώπους που θα ενισχύσουν τη μεγάλη ομάδα της εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας.

Πρόκειται για την υπερσύγχρονη μονάδα του Σχηματαρίου, το μεγαλύτερο εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών, που μετά την πρόσφατη επένδυση 24 εκατομμυρίων ευρώ, αποτελεί πλέον την 7η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής μεταξύ των 28 χωρών του Ομίλου Coca‑Cola HBC. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν στην παραγωγή, αποθήκευση και διακίνηση των αγαπημένων και πασίγνωστων προϊόντων, όπως και στην ανταπόκριση στις αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου. Θα συμμετέχουν ακόμα στην επίβλεψη και τήρηση όλων εκείνων των διαδικασιών, ενεργειών και ελέγχων που απαιτούνται για τη σωστή διευθέτηση, τακτοποίηση, φύλαξη και διακίνηση όλων των υλικών και προϊόντων που φυλάσσονται και διακινούνται στους αποθηκευτικούς χώρους των μονάδων, συμβάλλοντας έτσι και εξασφαλίζοντας την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. 

​Στο τέλος της εποχικής περιόδου, κάθε εργαζόμενος λαμβάνει αναλυτικό feedback και αξιολόγηση, βάσει των οποίων υπάρχει και πλάνο απορρόφησης για μόνιμες θέσεις
Οι νέοι εργαζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν και να εξελιχθούν δίπλα σε εξειδικευμένους ανθρώπους, προσηλωμένους στην ποιότητα και την άριστη απόδοση. Όπως κάθε χρόνο, στο τέλος της εποχικής περιόδου, κάθε εργαζόμενος λαμβάνει αναλυτικό feedback και αξιολόγηση, βάσει των οποίων υπάρχει και πλάνο απορρόφησης για μόνιμες θέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτελεί άλλωστε μέρος της εταιρικής κουλτούρας της Coca-Cola Τρία Έψιλον να ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της με εργαζόμενους που ξεκίνησαν από τις θέσεις εποχικής απασχόλησης, με στόχο τη δυναμική ανάπτυξή τους.

Ο Σάκης Γεωργίου, Supply Chain HR Business Partner, δηλώνει σχετικά: «Η εταιρεία μας παραδοσιακά ενισχύει το δυναμικό της με εποχικές θέσεις. Όσοι εργαστούν μαζί μας, θα γνωρίσουν το μαγικό κόσμο της παραγωγής των προϊόντων μας, θα εκπαιδευτούν δίπλα μας και κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα με βάση την απόδοσή τους, να ενταχθούν μόνιμα στη μεγάλη μας ομάδα στο εργοστάσιο Σχηματαρίου. Όπως έχει συμβεί και με πολλούς συναδέλφους στο παρελθόν, αυτά τα πρώτα βήματα στην εταιρεία ξεκίνησαν μέσα από ανάλογες θέσεις. Γι’ αυτό και η εμπειρία εργασίας στην Coca-Cola Τρία Έψιλον μπορεί να προσφέρει εξέλιξη και να δώσει σημαντικά εφόδια για τη μετέπειτα πορεία». 

Και ας μην ξεχνάμε… Από τη μονάδα παραγωγής, ξεκινά το μαγικό ταξίδι των προϊόντων, που απολαμβάνουν οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της χώρας μας, αλλά και οι εξαγωγές προς άλλες αγορές του εξωτερικού!

 Οι αιτήσεις γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας http://gr.coca-colahellenic.com/gr/kariera/eukairies-karieras .

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ: http://gr.coca-colahellenic.com/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης