Για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναχώρησε το Σάββατο η Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 53 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και 10 ελληνικές.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα πραγματοποιηθούν διμερείς συναντήσεις και θα δοθεί η ευκαιρία στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις να παραβρεθούν σε γεύματα δικτύωσης, όπου θα συμμετέχουν όχι μόνο ευρωπαϊκές και αραβικές επιχειρήσεις, αλλά και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, των αραβικών επιμελητηρίων καθώς κι άλλων αραβικών φορέων επιχειρηματικότητας, ανάπτυξης και επενδύσεων, που εδρεύουν σε Dubai, Abu Dhabι και Sharjah.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά, έχουν προγραμματιστεί 745 συναντήσεις, μεταξύ ευρωπαϊκών και αραβικών επιχειρήσεων, εκ των οποίων στις 135 θα μετέχουν και οι ελληνικές επιχειρήσεις.

Η αποστολή δίνει μεγάλη έμφαση στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, καθώς στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία συμμετέχουν συνολικά 27 γυναίκες επιχειρηματίες.

Η αποστολή στηρίζεται και διοργανώνεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, το Εμπορικό Επιμελητήριο των Βρυξελλών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ουγγαρίας, το Κέντρο Καινοτομίας της Λιθουανίας και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών της Σικελίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης