Της Άντζελας Πεΐτση

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από χθες οι υποψήφιοι αγοραστές του δεύτερου μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας, του ΟΛΘ. Πρόκειται για στελέχη της εταιρείας ICTS Ltd, με έδρα τις Φιλιππίνες, που συνοδευόμενα από στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ πραγματοποίησαν επίσκεψη στους χώρους του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. Σήμερα διεξάγεται σύσκεψη «κεκλεισμένων των θυρών» σε γνωστό ξενοδοχείο του νομού, μεταξύ της διοίκησης του ΟΛΘ, του ΤΑΙΠΕΔ και των στελεχών της ICTS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργαζόμενοι

Τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε κινητοποιήσεις στην είσοδο του λιμανιού δηλώνοντας πως «αιφνιδιάστηκαν» από την παρουσία των υποψήφιων αγοραστών.

Ειδικότερα, συγκεντρώθηκαν στην εσωτερική πύλη του container terminal και κρατώντας πανό, πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, διεμήνυσαν προς το ΤΑΙΠΕΔ, τα κυβερνητικά όργανα και τους υποψήφιους αγοραστές ότι θα συνεχίσουν να προασπίζονται το δημόσιο συμφέρον και την εργασία τους με κάθε μέσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ICTSI Ltd

Η International Container Terminal Services, Inc. (ICTSI), ιδρύθηκε το 1987 στις Φιλιππίνες.

Δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στην απόκτηση, ανάπτυξη, διαχείριση και λειτουργία των λιμενικών εμπορευματοκιβωτίων και των τερματικών σταθμών σε όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρει η εταιρεία στον ιστότοπό της, έχει γίνει κορυφαίος διαχειριστής, καινοτόμος και πρωτοπόρος στον τομέα των δραστηριοτήτων της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης