Ο Όμιλος ΘΕΡΜΟΙΛ πραγματοποίησε την ετήσια ημερίδα Μάρκετινγκ & Πωλήσεων στο Ιωνικό Κέντρο, στην Πλάκα.

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται από το 1983 στους τομείς προμήθειας καυσίμων, διαχείρισης και υγειονομικών υπηρεσιών για επαγγελματίες ή κατοικίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτελείται από τις εταιρίες: ΘΕΡΜΟΙΛ (Υπηρεσίες κτιρίων & καύσιμα), ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ (Απολυμάνσεις & Πιστοποιήσεις κτηρίων & επαγγελματικών χώρων) και την GAZOIL, τη νέα δύναμη στα καύσιμα και στη διαχείριση & υπηρεσίες κτιρίων και επαγγελματικών χώρων.

Στην ημερίδα έγινε απολογισμός της περιόδου 2014-2015 και τέθηκαν οι νέοι αναπτυξιακοί στόχοι για την οικονομική περίοδο 2015-2016.

Στην φωτογραφία διακρίνονται ο πρόεδρος του ομίλου ΘΕΡΜΟΙΛ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΩΖΟΣ, ο αντιπρόεδρος κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ, η γενική διευθύντρια κα ΑΝΘΗ ΣΚΟΥΡΛΗ, ο διευθυντής ανάπτυξης κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ και όλα τα επιτελικά στελέχη του ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Όμιλος ΘΕΡΜΟΙΛ ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις των καιρών, ανακοίνωσε:

1. Την στρατηγική συνεργασία με τους ομίλους ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ , ELPEDISON στους τομείς καυσίμων, φυσικού αερίου, υγραερίου & ενέργειας.
2. Τις νέες υπηρεσίες της Υγειονομικής:
• Την έκδοση πιστοποιητικών για επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την Ελλάδα και
• Το πρόγραμμα μεγάλων εταιρικών πελατών
3. Την λειτουργία από τον Οκτώβριο σε μια έκταση 4 στρεμμάτων, του πρότυπου Ενεργειακού Κέντρου Αθηνών στον Ταύρο. Θα καλύπτει ενεργειακά επιχειρήσεις, κατοικίες και αυτοκινητιστές με υπηρεσίες:
• Ανεφοδιασμού πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης σε οικονομικές τιμές
• Καυσίμων, λαδιών και πλυντηρίου για οχήματα
• Tου πρώτου σταθμού φυσικού αερίου (CNG) για οχήματα και ανεφοδιασμού με υγραέριο (LPG)
• Συνεργείου μετατροπής Οχημάτων από βενζίνη σε υγραέριο και από diesel σε φυσικό αέριο.
• Θα διαθέτει επίσης καυσόξυλα, πυροσβεστήρες, φιάλες υγραερίου.
• Στον χώρο επίσης, θα λειτουργεί café-restaurant της αλυσίδας Τάκα-τάκα, μίνι μάρκετ και μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών ATM.
4. Την δημιουργία δικτύου συνεργατών της Θερμόιλ εκτός Αττικής. Στα πλαίσια αυτά ήδη έχει ξεκινήσει αναζήτηση & επιλογή συνεργατών -franchisees οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες της Θερμόιλ σε κάθε νομό.
5. Την δημιουργία του Ενεργειακού Κέντρου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με ΕΛΠΕ & ΒP το οποίο θα εγκαινιαστεί τον Δεκέμβριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης