Συνεχίζει τις προσπάθειές της, η διοίκηση της εταιρείας ΤΕΞΑΠΡΕΤ ΑΕ, με σκοπό την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της ή την εύρεση εναλλακτικής δραστηριότητας, πιθανόν στον τομέα της ενέργειας.

Αυτό διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, σε σχέση με τις ενέργειές της για την άρση των λόγων, που επιβάλλουν τη διαγραφή των μετοχών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως, όμως, γνωρίζετε η παρούσα οικονομική συγκυρία καθιστά αυτού του είδους τις κινήσεις ιδιαίτερα δυσχερείς. Ελπίζουμε βέβαια ότι με την ιδιωτικοποίηση του λιμένα Θεσσαλονίκης και λόγω της εγγύτητας των ακινήτων της εταιρείας προς αυτόν, καθώς και της εφαρμογής των διακηρύξεων της κυβέρνησης για τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος, θα γίνουν ελκυστικότερες οι επενδύσεις στην περιοχή μας και θα τελεσφορήσουν οι προσπάθειές μας προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εταιρεία, συνεχίζεται η εκποίηση του πλεονάζοντος μηχανολογικού εξοπλισμού, αποφέροντας στην εταιρεία έσοδα 57.463,01 ευρώ, κατά το εννεάμηνο της διαχειριστικής χρήσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης