H Attica Bank προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επενδύσουν σε ένα νέο καταθετικό προϊόν προθεσμιακού χαρακτήρα σε δολάρια ΗΠΑ (USD), με ιδιαίτερα ελκυστικό επιτόκιο, υψηλή απόδοση και διπλασιασμό των τόκων με τη διακράτηση του κεφαλαίου μέχρι τη λήξη της προθεσμιακής.

Τα χαρακτηριστικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 20.000 δολάρια ΗΠΑ (USD) και αφορά σε νέα κεφάλαια.
Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 3μηνη ή 6μηνη και το ονομαστικό ετήσιο μικτό επιτόκιο σταθερό για όλη τη διάρκεια της προθεσμιακής να είναι:
-1,45% για τους 3μήνες

-1,50% για τους 6μήνες

Οι τόκοι αποδίδονται σε μηναία βάση και καταβάλλονται αυτόματα σε καταθετικό λογαριασμό της επιλογής σας που τηρείτε σε δολάρια ΗΠΑ (USD), κάθε μήνα στην επέτειο έναρξης της κατάθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διπλασιασμός τόκων

Η τράπεζα προσφέρει καταβολή επιπλέον ποσού ίσου με το 100% του συνόλου των τόκων περιόδου της κατάθεσης.

Δηλαδή, τόκοι επιπλέον 3 μηνών για την 3μηνη Προθεσμιακή Κατάθεση και τόκοι επιπλέον 6 μηνών για την 6μηνη Προθεσμιακή Κατάθεση.

Έτσι η Ετήσια Μικτή Απόδοση ανέρχεται σε 2,90% για την προθεσμιακή 3μηνης διάρκειας και 3,00% για την προθεσμιακή 6μηνης διάρκειας, εφόσον δεν πραγματοποιηθεί πρόωρη εξόφληση.

Συνολικά γίνονται 3 καταβολές για την 3μηνη και 6 καταβολές για την 6μηνη κατάθεση.

Σημειώνεται ότι επιτρέπεται μόνο πρόωρη ολική εξόφληση, μετά από έγκριση της τράπεζας και σύμφωνα με τα οριζόμενα στους ειδικούς όρους που αφορούν στο συγκεκριμένο προϊόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης