Έπειτα από δύο και πλέον έτη διαρκών πτήσεων, η αεροπορική Cobalt κυπριακών συμφερόντων ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη λειτουργία της και προχωρά σε διαδικασία διαχείρισης.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με μεγάλη μας λύπη σάς ανακοινώνουμε ότι η αεροπορική εταιρεία COBALT AIR αναστέλλει τη λειτουργία της τα μεσάνυκτα της 17ης Οκτωβρίου 2018 και προχωρά σε διαδικασία διαχείρισης μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες λειτουργίας.

«Είναι μια θλιβερή μέρα για όλο το προσωπικό και τους επιβάτες της COBALT AIR. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, η εταιρεία εργαζόταν απρόσκοπτα και αδιάλειπτα έτσι ώστε να διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη οικονομική της επάρκεια. Παρ’ όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν αλλά και τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο να κτιστεί και να εδραιωθεί η εταιρεία αυτή, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστούν οι οικονομικοί πόροι που ήταν αναγκαίοι για τη συνέχιση της πορείας της εταιρείας.

»Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη λύπη μας για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία προς τους επιβάτες μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η εταιρεία επιθυμεί να ευχαριστήσει το προσωπικό της για τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση, το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, τους πελάτες της που τη στήριξαν και ταξίδεψαν μαζί της με ασφάλεια καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες της».

Χθες αργά το βράδυ η εταιρεία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν με ταξιδιωτικούς πράκτορες ή με τις τράπεζές τους για επιστροφές χρημάτων. Ήδη η εταιρεία Blue Air ανακοίνωσε ναύλα διάσωσης, ενώ οι επιβάτες μπορούν να δουν εδώ τα επόμενά τους βήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης