Παρελθόν από την ηγεσία της ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas αναμένεται να αποτελέσει έως το τέλος Αυγούστου η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Ηρώ Αθανασίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η κ. Αθανασίου έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της Unilever, έχοντας διακριθεί σε νευραλγικές θέσεις στο Marketing, τις Πωλήσεις και τη Γενική Διεύθυνση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα κεντρικά της Unilever.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέος επικεφαλής αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου ο Jean Francois Etienne, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Unilever το 2009 και τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται ως Managing Director της Unilever Magreb.

Παράλληλα, η ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas, η οποία σήμερα είναι υπεύθυνη για τις αγορές σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώνεται σε ένα ενιαίο σχήμα με το Μαυροβούνιο, την Αλβανία, τη FYROM και το Κόσοβο.

Το νέο σχήμα θα ονομαστεί σε business unit «Νοτιοανατολικής Ευρώπης», θα διοικείται από τα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα και θα αποτελεί μέρος της Unilever Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης