Μεγάλο ζήτημα έχει προκύψει στον Δήμο Δελφών, το τελευταίο 48ωρο μετά την απόφαση της ΕΥΔΑΠ Παγίων να δεσμεύσει όλους τους λογαριασμούς του καλλικρατικού δήμου εξ’ αιτίας οφειλών οι οποίες αγγίζουν τα 3.200.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό δια στόματος του προέδρου της ΕΥΔΑΠ Παγίων, Στέλιου Κοροβέση, ο οποίος μίλησε στο zougla.gr, ο Δήμος Δελφών δεν έχει πληρώσει ποτέ νερό. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην απόφαση δέσμευσης των λογαριασμών, ενώ διευκρίνισε πως η διαδικασία θα συνεχιστεί όπως προβλέπει ο νόμος για την προστασία των συμφερόντων του Δημοσίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Παράλληλα απάντησε και σε ανακοίνωση στην οποία προέβη ο ίδιος ο δήμαρχος Δελφών στην οποία κάνει λόγο για εκβιαστικές ενέργειες, αφήνοντας μεταξύ άλλων αιχμές για παραλείψεις του ίδιου του Δημάρχου και των προηγούμενων διοικήσεων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε τι δηλώνει στο zougla.gr: 

Από την άλλη πλευρά, ο δήμαρχος Δελφών, Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στο zougla.gr κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται ο δήμος να πληρώσει αυτό το ποσό, ενώ αποκάλυψε πως τα χρήματα τα οποία εισπράττονται από τους πολίτες μέσω των λογαριασμών νερού, χρησιμοποιούνται ευρύτερα για έργα στην περιοχή και δεν υπάρχει υποχρέωση καταβολής τους στην ΕΥΔΑΠ.

Ακούστε τι δηλώνει στο zougla.gr: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Διαβάστε επίσης: Σ. Κοροβέσης: Ο Δήμος Δελφών δεν πλήρωσε ποτέ νερό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης