Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο όμιλος Cyan group of hotels διακρίθηκε στα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας “Diamonds of the Greek Economy 2018”, στην κατηγορία «Υγιέστερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες» στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grande Bretagne.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμμετείχαν πάνω από 500 επιχειρηματίες και στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας, μέλη της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Η αξιολόγησή των επιχειρήσεων γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων όπως: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ. Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και η εταιρική και κοινωνική ευθύνη.

Λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε άλλη μία σημαντική διάκριση για το Apollonia Beach Resort & Spa του ομίλου Cyan Group of Hotels. Το Apollonia Beach Resort & Spa διακρίθηκε στα Environmental Awards 2018 στην κατηγορία “Sustainable Leisure & Tourism”, λαμβάνοντας Bronze award για τις δράσεις αειφορίας σε όλο το φάσμα λειτουργίας του ξενοδοχείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απονομή έγινε σε τελετή στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη, παρουσία περισσότερων από 300 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων δημόσιων φορέων. Τα βραβεία διοργάνωσε για 5η χρονιά η Boussias Communications και κρίθηκαν από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή επιστημόνων και ειδικών σε θέματα περιβάλλοντος.

To Cyan group of hotels ιδρύθηκε το 1977 και εκπροσωπεί τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa – 5* αστέρων με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach – 4* αστέρων με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa – 5* αστέρων με 161 δωμάτια.

Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 300 υπαλλήλους στο προσωπικό του.
Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και τη Σητεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης