Ελληνοκορεατικό επιχειρηματικό φόρουμ διοργανώνεται σήμερα από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κορέας, το Enterprise Greece και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Κορέας Λι Νακ Γιον στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση, η οποία είναι κλειστή για το κοινό, θα συμμετάσχουν 44 Κορεάτες, εκπρόσωποι επιχειρήσεων και κυβερνητικοί αξιωματούχοι καθώς και αντίστοιχος αριθμός Ελλήνων συμμετεχόντων, καλύπτοντας τους τομείς της ναυπηγικής βιομηχανίας, της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, του τουρισμού και των προϊόντων διατροφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πενήντα εννέα είναι οι συμμετοχές, από ελληνικής πλευράς, στο φόρουμ και εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη και τους εκπροσώπους επιμελητηρίων και οργανισμών συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των εταιρειών Αpivita, Μέλι Αττική, Mediterra, Agrovim, Bright Ειδικός Φωτισμός ΑΕ, Κτήμα Κυρ Γιάννης, το Κτήμα Πόρτο Καρράς, Κτήμα βασιλείου, Λουξ Μαρλαφέκας, Βερνίκος Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις, ΚΟΥΛ Εφόδια Πλοίων, Alert Shipping Agencies, Κέδρος, ΠΟΛΥΕΚΟ, ΚΥΜΗ ΑΒΕΕ, Baumarket-Μαθιός Πυρίμαχα, Μανεσιωτης Ν. Θ. & Υιος, Mediterranean Bunker Services, Ecomasyn, ΕΛΒΙΚ, Zea Maritime Services, Παπαδοπουλος Ι & Ε, Hajiefemidis, Sea Bright, Πρίσμα Ηλεκτρονικά, NanoPhos και Hemexpo.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Κορέας Λι Νακ Γιον.

Η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου στις 12.00, ενώ θα ακολουθήσουν διευρυμένες συζητήσεις και γεύμα εργασίας μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης