Την επέκταση και στη χειμερινή περίοδο των δρομολογίων της, ανακοίνωσε σήμερα σε ειδική εκδήλωση η αεροπορική εταιρεία Volotea, η οποία και υπερτριπλασίασε τον αριθμό των επιβατών της μέσα σε ένα εξάμηνο, λόγω της νέας βάσης στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

H αεροπορική εταιρεία που συνδέει πόλεις μεσαίου και μικρού μεγέθους στην Ευρώπη, εγκαινίασε στις 3 Μαΐου τη βάση της στην Αθήνα, αυξάνοντας τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο, η Volotea μετέφερε 100.000 επιβάτες στην Αθήνα, 3,5 φορές περισσότερους από την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, επιτυγχάνοντας πληρότητες της τάξης του 93% κατά μέσο όρο.

Η βάση της Volotea στην Αθήνα εγκαινιάστηκε στις 3 Μαΐου, με τη μόνιμη πλέον στάθμευση ενός αεροσκάφους Boeing 717 στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Παράλληλα η εταιρεία δημιούργησε 30 θέσεις εργασίας που καλύπτουν τις επιχειρησιακές ανάγκες της, ενώ ενίσχυσε και τη δραστηριότητά της, προσθέτοντας 2 νέα δρομολόγια στα 6 που ήδη πραγματοποιούνταν.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις των δύο νέων δρομολογίων που ξεκίνησαν το Μάιο του 2018, προς το Ηράκλειο και τη Βερόνα, οι αντίστοιχες υψηλές πληρότητες ήταν της τάξης του 94% και του 88% αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα η Volotea ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια προς Σαντορίνη, Ηράκλειο, Μύκονο και Βενετία επεκτείνονται και θα πραγματοποιούνται και την επερχόμενη χειμερινή περίοδο, με τρεις έως τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα.

Η Volotea εξυπηρετεί πλέον από την Αθήνα ένα σύνολο 8 προορισμών: 3 δρομολόγια εσωτερικού (Σαντορίνη, Μύκονος και Ηράκλειο) και 5 δρομολόγια στην Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα, Παλέρμο και Βερόνα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης