Άνοιγμα σε ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις και τις οργανώσεις που τις εκπροσωπούν πραγματοποιεί η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), στην προσπάθειά της να ενισχύσει την ενεργή και μαζική παρουσία του εμπορικού κόσμου στις εξελίξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά η πρώτη συνάντηση του προεδρείου της ΕΣΕΕ, το οποίο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βασίλης Κορκίδης και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Καρανίκας με το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Κοσμίδη, σε κοινή συνεδρίαση με θέμα την ενσωμάτωση της Ομοσπονδίας στη δύναμη της ΕΣΕΕ και την κοινή πλέον δράση των δύο οργανώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, η οποία πλέον αποτελεί το νεότερο μέλος της ΕΣΕΕ, ιδρύθηκε το 1991, με σκοπό την προώθηση και εκπροσώπηση του κλάδου της γουνοποιίας εν γένει, έχοντας εμφανίσει πολυσχιδή δραστηριότητα και παρεμβαίνοντας ενεργά στα δημόσια πράγματα που την αφορούν.

Μετέχει σε όλα τα διεθνή fora εκπροσώπησης του κλάδου της γούνας και είναι ενεργό μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας (International Fur Federation), που εδρεύει στο Λονδίνο. Στη δύναμή της η ομοσπονδία ενσωματώνει όλη την κάθετη οργάνωση του κλάδου, δηλαδή τους παραγωγούς, τους μεταποιητές και τους πωλητές, έχοντας στη δύναμή της 5 γενικούς και κλαδικούς συνδέσμους και εκπροσωπώντας 2.500 επιχειρηματίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης