Η απόφαση για ένα αεροπορικό ταξίδι – είτε αυτό είναι επαγγελματικό, είτε για διακοπές – ξεκινά πολύ πριν επιβιβαστούμε στην πτήση μας… Η προετοιμασία της βαλίτσας, οι λεπτομέρειες του ταξιδιού, η μετάβαση στο αεροδρόμιο. Πως θα πάμε, πως θα μεταφέρουμε όσες αποσκευές επιλέξαμε να έχουμε μαζί μας… «Να πάρω το αυτοκίνητό μου. Και αν το πάρω που θα το παρκάρω και πόσο θα πληρώσω, μην μου πάει ο… κούκος, αηδόνι», είναι από τις πρώτες σκέψεις που έρχονται στο μυαλό όσων ετοιμάζονται να ταξιδέψουν. Η απάντηση στο εύλογο αυτό ερώτημα έρχεται από την εταιρία Eparking.

Το όνομά της τα λέει όλα… Πρόκειται για μία εταιρία που έχει δημιουργηθεί προκειμένου να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει στην αγορά για αξιόλογες και προσιτές προτάσεις γύρω από τους χώρους στάθμευσης των αυτοκινήτων. Η Eparking διαχειρίζεται τους σημαντικότερους χώρους στάθμευσης σε περιοχές της Ελλάδας όπως στα αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Χανίων και Ρόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνδυάζει την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση εκείνων που θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης της εταιρίας, με την ασφάλεια και το χαμηλό κόστος. Και επιδιώκει οι πελάτες που την επιλέγουν, να επιβιβάζονται στην πτήση τους, αφήνοντας πίσω τους μαζί με το όχημά τους και το άγχος τους για την ασφάλειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πως επιτυγχάνεται αυτό; Χάρη στα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι χώροι στάθμευσης της Eparking. Εξειδικευμένο προσωπικό, 24ωρη παρακολούθηση των περιφραγμένων και ασφαλτοστρωμένων χώρων στάθμευσης μέσω κλειστού κυκλώματος, αλλά και πύλη στην οποία βρίσκεται επί 24ωρου βάσεως φύλακας, ελέγχοντας τους εισερχόμενους και εξερχόμενους.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι η δωρεάν μετάβαση των πελατών της προς το αεροδρόμιο με οχήματα της εταιρίας. Και επειδή μετά από ένα κουραστικό ταξίδι το μόνο που θέλουμε είναι να γυρίσουμε γρήγορα στο σπίτι μας, η Eparking φροντίζει ώστε να μην χάνουμε χρόνο από την ξεκούραση, παραλαμβάνοντάς μας από το αεροδρόμιο και μεταφέροντάς μας στο χώρο στάθμευσης για την παραλαβή του οχήματος. Και αν θέλουμε το προσωπικό αναλαμβάνει να μας παραδώσει το αυτοκίνητο πλυμένο και καθαρό! Ακόμη και έχοντας κάνει βιολογικό καθαρισμό, με κάποια μικρή επιβάρυνση…

Με όλα αυτά τα… ατού στη διάθεσή μας, γιατί να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας με άγχος; Αφού η Eparking μας «λύνει» τα χέρια και μας επιτρέπει να απολαύσουμε την πτήση μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης