Η Νο1 αλυσίδα Καταστημάτων Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στην Ελλάδα ανανεώνει διαρκώς το δίκτυο καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξής της και του στόχου της να αποτελεί μία κορυφαία εταιρεία που προσφέρει πλούσια αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές. Η νέα αναβαθμισμένη εικόνα του δικτύου της αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο των καταστημάτων ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, καθώς καταφέρνει να συνδυάσει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών σε σύγχρονους χώρους και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών.

Όλα ξεκίνησαν το 1950, από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Μέσα στις δεκαετίες και χάρη στην άριστη εξυπηρέτησή της, η Κωτσόβολος κατάφερε να χαράξει μια μεγάλη και ξεχωριστή πορεία στο χώρο της ελληνικής αγοράς φτάνοντας στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Για την εταιρεία και τους ανθρώπους της, η εξέλιξη και η ανάπτυξη δεν έχουν όρια και για αυτό συνεχίζουν καθημερινά την προσπάθεια να είναι με διαφορά η καλύτερη εταιρείας λιανικής που βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή όλων των ανθρώπων παντού και συνεχώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, με 67 χρόνια παρουσία στην ελληνική αγορά, αποτελεί μέρος της καθημερινότητας του Έλληνα καταναλωτή και διαχρονικά εξελίσσεται μαζί του, με υπερσύγχρονα καταστήματα σε κάθε μεγάλη πόλη της χώρας. Τα τελευταία τρία χρόνια, η Κωτσόβολος υλοποιεί το επενδυτικό της πλάνο και καινοτομεί δημιουργώντας ένα πρότυπο περιβάλλον για τους καταναλωτές. Διαθέτει 95 καταστήματα στο δίκτυό της και αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία του Ομίλου της Dixons Carphone.

Αναβαθμίζοντας το δίκτυο των καταστημάτων της, έχει εγκαινιάσει από το 2016 πέντε νέα καταστήματα σε νέα σημεία ανά την Ελλάδα, ενώ έχει πραγματοποιήσει 37 ανακαινίσεις και 13 μετεγκαταστάσεις καταστημάτων σε καλύτερες κτιριακές υποδομές και κομβικότερα σημεία. Τα συνολικά τετραγωνικά μέτρα των καταστημάτων της αλυσίδας είναι 134.894τ.μ.!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το υπερσύγχρονο περιβάλλον των καταστημάτων της προσφέρει εύκολη πλοήγηση, αλλά και δυνατότητα δοκιμής των προϊόντων, προσφέροντας ποικιλία στα προϊόντα τεχνολογίας, στις μεγάλες οικιακές συσκευές, στις μικροσυσκευές και στον οικιακό εξοπλισμό και συνδυάζονται με μοναδικές αγοραστικές εμπειρίες. Όλα τα παραπάνω έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές προσφορές, αλλά και τους ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Επιπλέον, αναβαθμίζοντας το επίπεδο των υπηρεσιών, η εταιρεία παρέχει υποστήριξη των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στα Service Corners (Support 360°) των καταστημάτων της. Μπορεί κανείς να αναζητήσει την υπηρεσία Fix&Go για αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης κινητού μέσα σε μόλις 20 λεπτά και την επισκευή ή αντικατάσταση του laptop του σε 24ώρες. Επιπλέον, η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης οικιακών συσκευών «Total Support Premium 48 ώρες», υπόσχεται επισκευή ή αντικατάσταση του ψυγείου, της κουζίνας ή του πλυντηρίου εντός 48 ωρών. Η νέα υπηρεσία Total Support Premium 48 ώρες υπόσχεται –για πρώτη φορά στην Ελλάδα- επισκευή ή αντικατάσταση του ψυγείου, της κουζίνας ή του πλυντηρίου εντός 48 ωρών από την ώρα που θα δηλωθεί η βλάβη. Η υπηρεσία έχει χρονική διάρκεια για 5 ολόκληρα χρόνια, προσφέροντας στις συσκευές την προστασία που χρειάζονται, από την 1η μέχρι και την τελευταία ημέρα του συμβολαίου αποκλειστικά από την Κωτσόβολος.

Νέοι και καινοτόμοι τρόποι εξυπηρέτησης, όπως τα Ταμεία Express δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, να ολοκληρώνουν τη συναλλαγή τους χωρίς να περάσουν από τα κεντρικά ταμεία.

Η εταιρεία επενδύει στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού της και τα τελευταία δύο χρόνια έχει αυξήσει τους εργαζομένους της κατά 15%, ενώ προσφέρεται και συνεχόμενη εκπαίδευση για αυτούς. Οι ώρες εκπαίδευσης που αφιερώθηκαν τον τελευταίο χρόνο έφτασαν τις 52.655, για την πραγματοποίηση 348 σεμιναρίων, ενώ η εταιρεία δημιούργησε έναν ειδικό χώρο εκπαιδεύσεων 500 τ.μ. με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που απαιτούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και γνώσεων των εργαζομένων.  

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη ο ψηφιακός μετασχηματισμός στα συστήματά της, μια επένδυση που θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ, με μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της για μία μοναδική αγοραστική εμπειρία.

Η συνεχής ανανέωση του δικτύου της εταιρείας και η αναβάθμιση των υποδομών της αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την επιτυχημένη πορεία του οικονομικού έτους 2016/2017, το οποίο ολοκληρώθηκε σημειώνοντας εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα. Τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται σε σταθερά αυξανόμενη τροχιά κερδοφορίας, με διψήφια πλέον καθαρά κέρδη, ενώ υλοποιεί το επενδυτικό της πλάνο σε όλους τους τομείς δράσης της, επανεπενδύοντας το 100% των ετήσιων κερδών της, για να μπορεί ο πελάτης της να απολαμβάνει μία νέα εμπειρία Κωτσόβολος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης