Συνολικά 170 εταιρίες από τη Γερμανία θα συμμετάσχουν στην πρώτη διεθνή έκθεση εισαγωγών στην Κίνα, στην China International Import Expo (CIIE), σύμφωνα με τον Ζιμόνε Πολ, τον επικεφαλής εκπρόσωπο της Αποστολής της Γερμανικής Βιομηχανίας και Εμπορίου στη Σανγκάη.

Η Γερμανία είναι μία από τις 12 τιμώμενες χώρες της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί στη Σανγκάη από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου, προσελκύοντας ως εκθέτες 2.800 εταιρίες από περισσότερες από 130 χώρες και περιοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ αυτών και 170 γερμανικές εταιρίες, κυρίως από τους κλάδους της υψηλής τεχνολογίας, της μεταποίησης, της αυτοκινητοβιομηχανίας, των χημικών προϊόντων, του μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και των τροφίμων και ποτών, σύμφωνα με τον Πολ.

«Ακούμε ότι πάνω από 150.000 αγοραστές από την εγχώρια και τη διεθνή αγορά αναμένεται να επισκεφθούν την έκθεση, το οποίο δεν συμβαίνει συχνά», δήλωσε ο Πολ.

«Άρα η CIIE έχει τύχει θερμής ανταπόκρισης από τη γερμανική επιχειρηματική κοινότητα, καθώς θα ήθελαν να δημιουργήσουν στενότερες επιχειρηματικές σχέσεις με κινεζικές επιχειρήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για τις γερμανικές και τις άλλες ξένες εταιρίες που είναι ήδη στην κινεζική αγορά, η CIIE είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ της γερμανικής και της κινεζικής πλευράς», σημείωσε ο Πολ. «Για τους νεοεισερχόμενους στην κινεζική αγορά, η CIIE είναι ένα σημείο έναρξης για αυτούς προκειμένου να γνωρίσουν την αγορά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης