Με την καθιερωμένη λαμπρότητα γιόρτασε η Πρεσβεία του Κατάρ στην Ελλάδα, την «Ημέρα του Κατάρ», που εορτάζεται από το ανεξάρτητο εμιράτο της Μέσης Ανατολής κάθε χρόνο στις 18 Δεκεμβρίου.

Οι εορτασμοί στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν σε μία μεγάλη εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια και παραβρέθηκαν για λογαριασμό των εταιρειών Europcar και Eparking ο Γενικής Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών κος Κωνσταντίνος Ροσμαράκης και η HR manager κα Έλενα Νιάρχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκπρόσωποι της Europcar και της Eparking είχαν την ευκαιρία για σημαντικές επαφές με μέλη του ανεξάρτητου εμιράτου και συζήτησαν για τις ευκαιρίες που υπάρχουν στους τομείς του τουρισμού και των μεταφορών.

Τα μέλη της Πρεσβείας του Κατάρ ξενάγησαν τους εκπροσώπους των Europcar και Eparking στο μίνι μουσείο που είχαν δημιουργήσει στην αίθουσα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια.

Οι κ.κ. Ροσμαράκης και Νιάρχου είχαν έτσι την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα και με τον πολιτισμό του ανεξάρτητου εμιράτου της Μέσης Ανατολής, ενώ είδαν από κοντά τα φημισμένα παραδοσιακά χειροτεχνήματα και γεύτηκαν και τα τοπικά εδέσματα του Κατάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης