Με τον νικητή να αποκτά ασφαλές προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, αλλά και για την πρωτιά στον 1ο όμιλο, αναμετρώνται αύριο η Βραζιλία και το Μεξικό.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ SPORTS) στην -χωρητικότητας 60.348 θεατών- «Castelao Arena» της πόλης Φορταλέζα και θα τον διευθύνει ο Τούρκος Τσουνεΐτ Τσακίρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «οικοδεσπότες» και οι Μεξικανοί μετρούν από μία νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου και η ομάδα που θα επικρατήσει θα γίνει το απόλυτο φαβορί για να συνεχίσει στην κορυφαία διοργάνωση. Με βάση την εικόνα που έδειξαν στα πρώτα ματς οι δύο ομάδες, αναμένεται ένας αμφίρροπος αγώνας.

Οι Βραζιλιάνοι έδειξαν προβλήματα στην ανάπτυξη από τα άκρα, στοιχείο που θα πρέπει να βελτιώσουν, αν θέλουν να πάνε μακριά στο Μουντιάλ.

Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του τρόπου παιχνιδιού της «σελεσάο» είναι πως η μπάλα περνά διαρκώς από τα πόδια του Νεϊμάρ, ενώ λείπει ο παίκτης που θα βοηθήσει τον άσο της Μπαρτσελόνα να γίνει παραγωγικός και δημιουργικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους, οι Μεξικανοί παίζουν πολύ από τα άκρα και λιγότερο από τον άξονα, όπου οι Ντος Σάντος και Περάλτα εναλλάσσονται στις θέσεις της επίθεσης, ανοίγοντας διαδρόμους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν 64 χρόνια και συγκεκριμένα από το Μουντιάλ της Σουηδίας, όπου η Βραζιλία συνέτριψε το Μεξικό με 4-0, ενώ, συνολικά στην προϊστορία τους, οι Βραζιλιάνοι μετρούν 22 νίκες, οι Μεξικανοί 10 και έξι αγώνες έχουν λήξει χωρίς νικητή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης