Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πίντο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με την Εθνική μας.

«Πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη ομάδα. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα με απόλυτο σεβασμό», είπε στις πρώτες κουβέντες του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αυριανής αντιπάλου της εθνικής μας ομάδας στην φάση των «16» του Μουντιάλ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορούν να αμυνθούν πολύ καλά και να σκοράρουν στην αντεπίθεση. Είναι πολύ δύσκολο να τους ελέγξουμε. Ο αυριανός αγώνας είναι μία διαφορετική πρόκληση, σε σχέση με τους αγώνες με την Ουρουγουάη, την Ιταλία και την Αγγλία. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, θα παίξει ο έλεγχος του χώρου».

Στο τέλος είπε: «Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή. Δεν θα παίξουμε μόνο αμυντικά. Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά κυρίως πρέπει να πετύχουμε ισορροπία στον αγώνα. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης