Το duo από την Δανία που ακούστηκε σε όλον τον κόσμο από το πρώτο του κιόλας album επιχειρεί να διαιωνίσει την επιτυχημένη συνταγή της electric-soul που τους χαρακτηρίζει ως άξιους πρεσβευτές της, με ένα ολοκαίνουριο δίσκο. Ο τίτλος του θα είναι “Avalanche” και αναμένεται να εμφανιστεί στα ράφια των δισκοπωλείων στις 4 Ιουνίου!

Ο Robin Hannibal –κι όμως το επίθετο αυτό υπάρχει- και η Coco O., που γνωρίσαμε πρόσφατα ως solo όνομα μέσα από το soundtrack του “The Great Gatsby”, συνεργάζονται με τον διάσημο rapper Kendrick Lamar σε ένα όμορφο smooth groove, που θυμίζει έντονα παλιές επιτυχίες του Marvin Gaye, υπό τον τίτλο “Better Off”. Αυτό είναι και το πρώτο single που ανακοινώνει πλέον επίσημα την κυκλοφορία του album, και γίνεται η αφορμή μιας κυριολεκτικής συνάντησης των τριών ερμηνευτών καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που τα ονόματα τους «μπερδεύονται» καλλιτεχνικά! Για την ιστορία να αναφέρουμε πως όταν το duo των Quadron συμμετείχαν στο group Boom Clap Bachelors είχαν κυκλοφορήσει το τραγούδι “Tiden Flyver”, samples από το οποίο χρησιμοποίησε ο Lamar για την δημιουργία της μεγάλης του επιτυχίας “Bitch don’t kill my vibe”!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε παρακάτω την συνεργασία τους και να θυμάστε πως πολλές φορές ότι σας ενοχλεί μην φοβάστε να το αποβάλλεται από την ζωή σας… ίσως είναι “καλύτερα off”!

Quadron feat.Kendrick Lamar – Better off

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης