Η επανεμφάνισή του στην δισκογραφία σαφώς αποτελεί σημαντική είδηση καθώς ο κορυφαίος τραγουδιστής είχε να μας παρουσιάσει κάτι καινούριο για περισσότερο από μια δεκαετία!

Η ώρα ήρθε που ο Sting μας ανήγγειλε πριν από λίγο καιρό πως θα κυκλοφορήσει το νέο του album με τίτλο “The last ship” μέσα στο 2013! Η αναγγελία αυτή ήρθε με την διαδικτυακή διαρροή του νοσταλγικού τραγουδιού “Practical Arrangement” και μαζί ο διάσημος ερωτικός τροβαδούρος, μας αποκάλυψε πως η δουλειά αυτή θα επενδύσει μουσικά το θεατρικό του ντεμπούτο που θα φέρει τον ίδιο τίτλο με το album του! Τα τραγούδια του είναι ένα συνονθύλευμα παλιότερων ακυκλοφόρητων δημιουργιών του τις οποίες επεξεργάστηκε καταλλήλως κατά την διάρκεια της επίσημης ηχογράφησης τους προκειμένου να μας εμπλουτίσει τις δισκοθήκες μας -σύμφωνα με πρόσφατη δήλωσή του- με την πιο ώριμη μουσική της καριέρας του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο τραγούδι που ακολουθεί το “Practical Arrangements” έχει τίτλο “And yet” και πρόκειται για μια down-tempo δημιουργία σε ρυθμό bossa nova που μπορεί εύκολα να σας βυθίσει στα πιο ερωτικά μονοπάτια. Εξαιρετικός για άλλη μια φορά!

Ετοιμαστείτε! Το «τελευταίο πλοίο» είναι έτοιμο να σαλπάρει!

Sting – And yet

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

http://www.dailymotion.com/video/x134j1a_download-mp3-sting-and-yet-itunesrip_music
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης