Ο Νίκος Βέρτης γιορτάζει  δέκα χρόνιων δισκογραφίας με αμέτρητες επιτυχίες στο δυναμικό του και επέλεξε έναν πρωτοποριακό τρόπο να πει ευχαριστώ σε όλους εσάς που τον στηρίζετε και τον αγαπάτε όλα αυτά τα χρόνια.

Το Tralala.gr και η δημοσιογράφος Σοφία Μπεκιάρη τον συνάντησαν από κοντά πριν λίγες ημέρες και εκείνος με μεγάλη χαρά τους ξενάγησε στον χώρο προετοιμασίας των συναυλιών του. Ένα είναι σίγουρο, αυτό που ετοιμάζει ο Νίκος Βέρτης είναι ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με προδιαγραφές εξωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

vertis-mpekiari

Μια τεράστια σκηνή με περισσότερους από τριάντα μουσικούς, άψογος ήχος και φώτα και κάτι ακόμα που για πρώτη φορά θα υπάρξει σε συναυλία έλληνα καλλιτέχνη, περιορισμένος χώρος vip με καναπέδες και πολλές ακόμη ανέσεις σε πολύ χαμηλές τιμές. Να σημειωθεί πως για όλο αυτό θα χρειαστούν εφτά με οχτώ νταλίκες που θα μεταφέρουν τα απαραίτητα από πόλη σε πόλη.

Στόχος του Νίκου Βέρτη όπως ο ίδιος μας δήωσε δεν είναι να έχει οικονομικό όφελος από όλο αυτό αλλά να πει με τον δικό του τρόπο ευχαριστώ, γι’ αυτό και οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 15 ευρώ εκτός από τις vip θέσεις που είναι στα 35 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση όλων όσων ετοιμάζει καθώς ακόμη δεν είναι σε τελική μορφή και πολύ σύντομα θα έχουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Tralala.gr διότι την Πέμπτη θα απολαύσετε την αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Βέρτη!

 

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης