Σε αποκλειστικές δηλώσεις του ο Άρης Λουμάκης στο tralala.gr, μιλάει για τις αλλαγές που έγιναν στο συγκρότημα. Όπως ο ίδιος τονίζει, οι REC δεν ήταν ποτέ ούτε η Ναυσικά, ούτε ο Mike, Ούτε οποιοσδήποτε άλλος συμμετέχει στο συγκρότημα. Μάλιστα ζητά συγγνώμη από το κοινό αν κάποια φορά, με τις αλλαγές που έγιναν, τους μπέρδεψαν.

«Τώρα, στο ότι μπορεί κάποιοι άνθρωποι να μπερδεύτηκαν, η αλήθεια είναι ότι το γκρουπ ξεκίνησε με την Ναυσικά, συνέχισε τρία χρόνια με την Ναυσικά και θα συνέχιζε με την Ναυσικά αν δεν είχαν παρθεί κάποιες αποφάσεις οι οποίες μας ανάγκασαν να συνεχίσουμε χωρίς εκείνη. Σε καμία περίπτωση σαν REC δεν ήμασταν η Ναυσικά, δεν ήμαστε ο Mike, δεν θα ήμαστε η Ιωάννα, δεν θα ήμαστε ο οποιοσδήποτε που μπορεί να έρθει στο γκρουπ. Το γκρουπ ξεκίνησε από εμένα και ξεκίνησε από μια ιδεολογία και μια φιλοσοφία. Όποιος μπαίνει μέσα έχει την ευκαιρία να το αγαπήσει και να το κάνει δικό του δίνοντας το δικό του στίγμα. Η Ναυσικά μπήκε στους REC, κέρδισε τον κόσμο της, κέρδισε το κοινό , προσέφερε και είναι ένα κοινό που μπορεί να την ακολουθήσει σε ένα δικό της επόμενο βήμα. Και ο Mike το ίδιο. Απλά η διαφορά ξέρεις ποια είναι; Κάποιοι μπορούν να λέγονται και REC!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Mike είναι ένα παιδί που μπορεί να λέγεται και REC γιατί αφήνει το δικό του στίγμα. Τον γνωρίσαμε πριν από δυο χρόνια μέσα από το «Άσε με να σ’ αγαπώ», κανείς δεν γνωρίζει ότι ο Mike ήταν απαραίτητο συστατικό και υπάρχει μέσα σε όλα τα τραγούδια των REC ακόμη και αν δεν υπήρχε σαν φυσική μορφή. Είτε από την δουλειά που κάναμε στο στούντιο μαζί, είτε από τα φωνητικά, είτε από τις μελωδίες που φτιάχτηκαν, είτε από όλα.

Η Έλσα είναι μια άλλη περίπτωση, είναι ένα κορίτσι το οποίο καλέστηκε σε μια πολύ δύσκολη φάση που μόλις η Ναυσικά είχε φύγει και εμείς είχαμε γράψει το τραγούδι. Οπότε κάποιος έπρεπε να μπει στο στούντιο για να γράψει. Συγκεκριμένα, κάναμε μια οντισιόν βρήκαμε την Έλσα, λέμε οκ μας κάνει σαν φωνή, έκανε το τραγούδι και μέχρι εκεί όμως. Δηλαδή δεν μπόρεσε ποτέ να μπει μέσα σε αυτό που λέγετε REC.

Κάναμε την καλοκαιρινή μας περιοδεία με την μοναδική, Ελεάννα Αζούκη και παράλληλα ψάχναμε το κατάλληλο κορίτσι. Και ήρθε το κορίτσι που λέγεται Ιωάννα και που θεωρούμε ότι ταιριάζει σε αυτό που εμείς είχαμε σκεφτεί και σε αυτό που εγώ είχα σκεφτεί όταν έφτιαχνα τους REC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγνώμη αν καμιά φορά μπερδεύουμε τον κόσμο. Δεν γίνεται με την θέληση μας, δεν έχουμε την διάθεση να αλλάζουμε αλλά καμιά φορά μας προλαβαίνουν και τα ίδια τα γεγονότα. Ελπίζω αυτό που βλέπετε να είναι το τελευταίο format των REC σε ότι αφορά την γυναικεία παρουσία.»

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης