Tο πρόγραμμα με μια γρήγορη ματιά έχει ως εξής:

Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Ιουνίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Μικρό Φεστιβάλ επιστρέφει στη Μονή Λαζαριστών! Δυο μέρες γεμάτες μουσική, θέατρο, παραμύθια και δραστηριότητες για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας! Ένα διήμερο φεστιβάλ με εκπλήξεις και διασκέδαση για ΟΛΟΥΣ.

Δευτέρα 10 Ιουνίου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί του ο Στάθης Δρογώσης

O πολύ αγαπημένος από το κοινό, Γιάννης Κότσιρας συνοδευόμενος από έναν από τους σημαντικότερους τραουδοποιούς της νεότερης γενιάς, Στάθη Δρογώση ετοίμασαν μία συναυλία με πολύ αγαπημένα τραγούδια, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και έναν σύγχρονο λόγο που όλοι μας έχουμε ανάγκη σήμερα.

Τετάρτη 12 Ιουνίου

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Μαζί του ο Γιώργος Καλούδης

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μαζί με τον Γιώργο Καλούδη σε μία ξεχωριστή παράσταση που έχει ήδη παρουσιαστεί σε πολλές χώρες στο εξωτερικό και με μεγάλη επιτυχία στο μικρό θέατρο της Επιδαύρου τον Ιούλιο του 2012, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρασκευή 14 Ιουνίου

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

“To πέρασμα των μάγων”

Μια παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη – Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Οι τρεις «Μάγοι» της ελληνικής δισκογραφίας, με μια περιορισμένη σειρά παραστάσεων αποδεικνύουν ότι η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να ελπίζει και να δημιουργεί ακόμα.

Δευτέρα 17 Ιουνίου

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Μια αγκαλιά τραγούδια

Με “μία αγκαλιά τραγούδια“ η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη ταξιδεύει στην Ελλάδα για να ερμηνεύσει ένα απόσταγμα από αγαπημένα τραγούδια, τόσο από την πρόσφατη όσο και από την διαχρονική της δισκογραφία.

Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Ιουνίου

ΑΙΣΩΠΟΣ! ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ…

Η αγαπημένη των παιδιών, Κάρμεν Ρουγγέρη πσρουσιάζει το έργο του Αισώπου, του μεγαλύτερου μυθοπλάστη όλων των εποχών.

Πέμπτη 27 Ιουνίου

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

“ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ”

Με σταθμούς σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, η Ελεωνόρα μας καλεί σε ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της και η ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία μπορούν να μας ταξιδέψουν.

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης