Μέσα από το οποίο οι θαυμαστές και το κοινό της θα μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα σχέδια της Καίτης Γαρμπή. Ταυτόχρονα θα μπορούν να ανακαλύψουν ολόκληρη την καριέρα της τραγουδίστριας και να θυμηθούν ξεχασμένα τραγούδια και εμφανίσεις της.

Αυτό είναι το μήνυμα της ομάδας, που ακολουθεί πιστά την αγαπημένη τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλώς ορίσαμε!

Garbofans…

Καλώς ορίσατε στον ολοκαίνουργιο τόπο συνάντησης των θαυμαστών της Καίτης, που πλέον φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το garbofans.gr μετά από 5 χρόνια λειτουργίας έκλεισε τον κύκλο του, έτσι όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ξεκινήσαμε ως ένα forum που ήταν τόσο απαραίτητο προκειμένου να συγκεντρώνονται οι fans, να ενημερώνονται άμεσα και έγκαιρα για κάθε νέο της αγαπημένης μας καλλιτέχνιδας και να ανταλλάσσουμε απόψεις για τις κινήσεις της. Αργότερα στο portal προσθέσαμε και τα νέα, ώστε αν κάποιος ήθελε να ενημερώνεται για τα επίσημα νέα της Καίτης να μη χρειάζεται να κάνει εγγραφή. Οι εποχές ωστόσο αλλάζουν. Η κοινωνική δικτύωση έχει ενταχθεί στη ζωή μας και οι ανάγκες των θαυμαστών γίνονται ολοένα και περισσότερες. Καθώς η Καίτη μας ωριμάζει δισκογραφικά και καλλιτεχνικά, το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Έτσι κρατάμε το όνομά μας, το σήμα μας, την ιστοσελίδα μας (www.garbofans.gr), απλά αλλάζουμε τόπο συνάντησης. Η Καίτη, θέλοντας να ανταποδώσει την αγάπη που της μεταφέρουμε όλον αυτόν τον καιρό μέσα από την επίσημη κοινότητα θαυμαστών της, μας κάνει την τιμή να φιλοξενεί την κοινότητα αυτή στο νέο ολόφρεσκο site της.

Τι αλλάζει στο νέο μας look; Πλέον οι θεματικές ενότητες θα δημιουργούνται από τη διαχείριση, κατόπιν συζήτησης με τα μέλη και οποισδήποτε θέλει θα μπορεί να απαντά κάτω από τη θεματική ενότητα, γράφοντας mail, facebook ή twitter. Με αυτόν τον τρόπο κάνουμε πιο άμεση την επικοινωνία μας και αφαιρούμε το κομμάτι της εγγραφής, έτσι ώστε να συμμετέχει στη συζήτησή μας όποιος θέλει. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το καράβι θα μείνει ακυβέρνητο. Θα υπάρχει ένας αυτόματος συστημικός έλεγχος που θα ελέγχει άμεσα το περιεχόμενο των απαντήσεων, ώστε να μην περιέχουν οποιασδήποτε μορφής προσβλητικό περιεχόμενο και θα εγκρίνει ή αντίστοιχα θα απορρίπτει τις απαντήσεις. Σκοπός μας είναι να εκφράζονται όλες οι απόψεις χωρίς φόβο και πάθος και να μεταφέρουμε και εδώ τη δυναμική και τον παλμό του μεγαλύτερου fan club Έλληνα καλλιτέχνη.

 Για την επικοινωνία μας, συνεχίζουν και παραμένουν οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της επίσημης κοινότητας θαυμαστών της Καίτης»

Μπορείτε να δείτε την σελίδα εδώ!

 

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης