Η Χάρις Αλεξίου την περασμένη Δευτέρα 9/9 βρέθηκε στο Θέατρο Βράχων για την προγραμματισμένη της συναυλία στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας που έχει τον τίτλο ”Δύο κόσμους έχει η ψυχή μου”.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια τραγούδησε πολλά τραγούδια από την μουσική της διαδρομή. Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει έχοντας πάντα αυτή την αξεπέραστη ισορροπία στο πρόγραμμα της που είχε όπως πάντα τις στιγμές κεφιού, ψυχαγωγίας αλλά τις στιγμές μιας γλυκιάς μελαγχολίας που όλοι επιζητούμε μέσα από την μουσική και τα τραγούδια της μεγάλης Ελληνίδας καλλιτέχνιδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη συναυλία όμως έκρυβε και μία έκπληξη. Καθώς η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε ένα τραγούδι που όλοι άκουσαν αυτή τη χρονιά. Το τραγούδι αυτό ήταν ‘‘Τα Καγκέλια”. Η μεγάλη  ερμηνεύτρια ήταν πολύ κεφάτη και έχοντας πάντα την αίσθηση του χιούμορ που την χαρακτηρίζει και επι σκηνής τραγούδησε ”Τα καγκέλια” χορεύοντας και παρασύροντας το κοινό που πραγματικά έμεινε έκπληκτο από την διάθεση της για χιούμορ. Αλλά  και με τον διάλογό της με τον σολίστα της στο κλαρίνο Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο. Ο οποίος έδεσε ”Τα καγκέλια” με το τραγούδι της ”Μία είναι η ουσία” αφού ήταν εκείνος που έδωσε το έναυσμα  ξεκινώντας να παίζει τον σκοπό του τραγουδιού.

Δείτε το video με το ”πάντρεμα” των τραγουδιών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης