Ένα 2ωρο υπερθέαμα με 25 χορευτές και μια 10μελή μπάντα να συνοδεύουν την “Βασίλισσα” της Pop μουσικής. Στο DVD MDNA TOUR , οι απανταχού ανά τον κόσμο θαυμαστές της Madonna θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διαχρονικά τραγούδια όπως τα Like A Prayer, Papa Don’t Preach και Justify My Love αλλά και νεότερα τραγούδια όπως την μεγάλη επιτυχία Hung Up και το πανέμορφο Girl Gone Wild από το τελευταίο της άλμπουμ, MDNA .

mdna world tour cover

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σκηνοθέτης του μουσικού υπερθεάματος, Danny B. Tull δήλωσε  “H Madonna πέρασε έξι μήνες επεξεργάζοντας προσωπικά ένα τεράστιο οπτικοακουστικό υλικό από 30 κάμερες και από πολλές διαφορετικές παραστάσεις για να βγεί το MDNA DVD. Πρόσεξε κάθε καρέ, κάθε λεπτομέρεια και απόχρωση με αποτέλεσμα το καλλιτεχνικό της όραμα να φτάσει την τελειότητα. Κάθε τραγούδι είναι σαν μια ταινία μικρού μήκους. Την μία στιγμή είστε σε μια ταινία δράσης και την επόμενη είστε στην χρυσή εποχή των μιούζικαλ πριν βρεθείτε στην Ινδία με τελικό προορισμό ένα ξέφρενο πάρτι. Είναι καλύτερη από οποιαδήποτε 3-D ταινία Imax που κυκλοφορεί “.

mdna world tour

Για αυτή την εξαιρετική δουλειά, η Madonna δήλωσε ” Το show μου είναι ένα ταξίδι … ένα ταξίδι της ψυχής από το σκοτάδι στο φως “.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Track List:

Virgin Mary (Intro)

Girl Gone Wild

Revolver

Gang Bang

Papa Don’t Preach

Hung Up

I Don’t Give A

Best Friend (Video Interlude)

Express Yourself

Give me all you Luvin’

Turn up the Radio

Open Your Heart / Sagarra Jo

Masterpiece

Justify my Love (Video Interlude)

Vogue

Erotic Candy Shop

Human Nature

Like a Virgin Waltz

Love Spent

Nobody Knows Me (Video Interlude)

I’m Addicted

I’m a Sinner

Like a Prayer

Celebration
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης