Ο τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης μίλησε για την απόφαση του να γίνει μουσικός μιας και οι γονείς του είχαν αντίθετη άποψη. Τονίζει πως του αγόρασαν την πρώτη κιθάρα με την υπόσχεση πως θα αφήσει την μουσική. Είπε:

«Οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω μουσικός. Όλη διαδικασία ξεκίνησε όταν, σε πολύ μικρή ηλικία, έλυσα έναν πολλαπλασιασμό και αποφάσισε ο πατέρας μου ότι είμαι διάνοια. Κατευθείαν μπήκε το όνειρο γιατρός – δικηγόρος, μετά όμως όταν είδαν ότι δεν επαληθεύεται το “διάνοια”, αποφάσισαν να γίνω λογιστής, γιατί είναι ο επόμενος άνθρωπος που σου παίρνει λεφτά χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο σύμφωνα με τη λογική του πατέρα μου. Μου πήρε την πρώτη μου κιθάρα στα 14, με την υπόσχεση ότι δεν θα γίνω μουσικάντης και θα παρατήσω τις σπουδές μου. Η υπόσχεσή μου ήταν κατά κάποιον τρόπο αληθινή τότε. Δεν ήξερα ότι θα έχω αυτήν την εξέλιξη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζει και τα διάφορα σχόλια που ακούει για την μουσική του και τις υποκριτικές του ικανότητες. Δεν τον ενδιαφέρει και δεν το επηρεάζουν.

«Νομίζω ότι όλοι ακούμε τις γνώμες των άλλων, αλλά ουσιαστικά κάνουμε αυτό που πάντα εμείς θέλουμε. Πάντα επιλέγουμε τις γνώμες ή τις μεταλλάσσουμε μέσα στο κεφάλι μας, ώστε να εξυπηρετήσουμε αυτό που εμείς θέλουμε να πετύχουμε, να καταφέρουμε ή να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας ώστε να μας βολέψει να νιώσουμε καλύτερα».

Επίσης, ο Πάνος Μουζουράκης αποκαλύπτει πως η μητέρα του του είπε για το σίριαλ «Singles»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχε την πλάκα του. Η μάνα μου έλεγε “βρε αγάπη μου. Τι θα πει ο κόσμος;”. Εμένα μου είχε καρφωθεί αυτό. Ήταν όμως πολύ ομαλή η μετάβαση, γιατί έγινε από Τζάμπα και μετά σε Άρη. Πολύ συχνά με μπερδεύουν και με τον Άρη Σερβετάλη. Υπάρχουν σε όλους μας εκείνες οι στιγμές που θες να κλειστείς μέσα στο κουτάκι σου. […] Εκείνες οι φάσεις που βάζεις το ψεύτικο το μουστάκι, τα ψεύτικα τα δόντια, πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ με το καπελάκι και τα γυαλιά ηλίου, με τρομερά πεσμένη την αυτοπεποίθησή σου και ξαφνικά η ταμίας εκεί σου λέει “Α! Εσύ δεν είσαι ο Μουζουράκης;’».

Τέλος, στην εκπομπή “Π.Ε.Δ.Ε.Σ.”  αμφισβητεί τις ικανότητες του στην υποκριτική μιας και δεν έχει σπουδάσει.

«Για τραγουδιστής καλά παίζω, για ηθοποιός καλά τραγουδάω. Πήγαινα κάθε Πέμπτη για ένα εξάμηνο. Αυτό ήτανε. Δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί ότι έχεις καταρτιθεί ως ηθοποιός μετά από αυτό. Μετά μου ζήτησαν να φύγω».

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης