Η συγκεκριμένη εβδομάδα μπορώ να πω ότι κύλισε καλύτερα καθώς είχαμε πολλές νέες και καλές κυκλοφορίες. Και ‘μεις κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, μαζεύουμε υλικό και σας το παραδίδουμε. Εντωμεταξύ το υλικό σκάει από εκεί που δε το περιμένεις. Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας δεν υπήρχε πολύ “κίνηση” και λέω “που θα πάει κάποιος θα βγάλει κάτι” ε και έγινε. Να σας υπενθυμίσω πως μπορείτε να βρείτε στο Facebook την επίσημη σελίδα του Χιπ-Χοπ Χωριού και να πατήσετε “Μου αρέσει” για να μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας και από εκεί.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε για σήμερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Vito ετοιμάζει το νέο του δίσκο με όνομα #FuckVito και λίγες μέρες πριν, κυκλοφόρησε ένα νέο battle track σαν promo του δίσκου. Τη μουσική παραγωγή ανέλαβε ο Prophet of Noise, βλέπουμε το Vito εδώ να ξεσπάει πάνω στο beat, μιλώντας για τους επικριτές του και παίρνοντας θέση για πολλούς. Περιμένουμε τη νέα δουλειά που βγαίνει 20 Ιουνίου. Καλή επιτυχία στον Vito.

Vito – Για Την Πάρτη Μου (Θα Τους Γ@#μ#σω)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

επιμέλεια στήλης Μύστης (κατά κόσμο Μανώλης Μιχάλας)

Τα σχόλια είναι δικά σας και εμείς περιμένουμε ότι γουστάρετε να μας το στείλετε στα hiphop@tralala.gr που είναι τα email μας ή μέσω του φουμπού του συντάκτη και της σελίδας μας (κάνε της και κανένα like, δεν χάλασε ο τόπος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης