Η πρόγνωση είναι γεγονός

Η πρόγνωση είναι γεγονός

Μάνος Νιφλής

Η Ιαπωνική Ακαδημία Επιστημών δια του κορυφαίου καθηγητή, Seyea Uyeda, επιβεβαιώνει την πρόβλεψη του Π. Βαρώτσου για το μεγάλο σεισμό.

Σήμερα, δημοσιοποιείται η ανακοίνωση της Ακαδημίας, που επιβεβαιώνει και στην τελευταία της λεπτομέρεια την πρόβλεψη της ομάδας ΒΑΝ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που παρουσιάζει αποκλειστικά η zougla.gr, η πρόβλεψη της 29ης Μαίου, στην οποία αναλύθηκαν ηλεκτρικά σήματα που κατέγραψαν οι ειδικές συσκευές, ήταν ακριβής σε όλες τις παραμέτρους της, δηλαδή ως προς το μέγεθος , το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης που καταγράφηκε την περασμένη Κυριακή.

Η ανακοίνωση της Ιαπωνικής Ακαδημίας έγινε μετά από την εξέταση των δεδομένων από τον κορυφαίο καθηγητή σεισμολογίας-γεωλογίας, Seyea Uyeda.

Ο καθηγητής σεισμολογίας, Άκης Τσελέντης, μίλησε στη zougla.gr για την ανακοίνωση αυτή τονίζοντας ότι πρόκειται για μία απάντηση προς όλους εκείνους, που αμφισβήτησαν την πρόβλεψη του καθηγητή Βαρώτσου και της ομάδας του.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες της πρόβλεψης από τη zougla.gr:

Το απόλυτο ντοκουμέντο του Π. Βαρώτσου- 10 Ιουνίου 2008, 13:05

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008, 13:20


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η κατασκευή του πρώτου σταθμού παραγωγής πυρηνικής ενέργειας της Τουρκίας θα ξεκινήσει το 2018, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος...