Πέταξαν αβγά στη διοίκηση του ΟΣΕ

Πέταξαν αβγά στη διοίκηση του ΟΣΕ

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του σημερινού διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕ. Συνδικαλιστές εκσφενδόνισαν νερά και αβγά στο διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, κ. Γ. Γιαννούση, εκφράζοντας - με αυτόν τον τρόπο– την αντίθεσή τους στο σχέδιο ανασυγκρότησης του οργανισμού.

Η ατμόσφαιρα «ηλεκτρίστηκε» πολύ σύντομα και άρχισαν να ακούγονται φωνές και ορισμένα συνθήματα, από την πλευρά των εργαζομένων. Η επιμονή της διοίκησης του ΟΣΕ να παρουσιάσει τις συγκεκριμένες εξελίξεις, ως αμετάκλητες, ώθησε την κατάσταση στα άκρα. Έτσι δεν άργησαν να αρχίσουν να ίπτανται τα πρώτα μπουκαλάκια με νερό, ενώ λίγες στιγμές αργότερα άρχισαν να σκάνε γύρω από τον κ. Γιαννούση και… αβγά.

Μάλιστα, συνδικαλιστές υποστηρίζουν ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν κατάφερε να πληρώσει τις ασφαλιστικές εισφορές στους εργαζομένους της, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο ΟΣΕ να της παράσχει δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα του ΟΣΕ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα έπρεπε να συμπεριφέρεται ως ανεξάρτητη εταιρεία, καθώς υπάγεται πλέον απευθείας στο ελληνικό Δημόσιο και όχι στον ΟΣΕ.

(Πρώτη καταχώρηση 7 Απριλίου 2009, 17:53)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Απριλίου 2009, 19:14


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Στον «αέρα» βρίσκονται οι προαναγγελθείσες από την Άγκυρα γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Το επιστημονικό προσωπικό...