Τον σκότωσε… η «ανάγκη» του

Τον σκότωσε… η «ανάγκη» του

«Σε αυτόν που μέλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει» λέει ο λαός και φαίνεται ότι η έκφραση ταιριάζει γάντι σε έναν 34χρονο Ινδό, που έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που… έκανε την «ανάγκη» του.

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, κοντά στην πόλη Harbour.

Ο άτυχος άνδρας, που λεγόταν Murugan και εργαζόταν ως μεταφορέας, επέστρεφε από ένα δρομολόγιο, την ώρα που αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει «προς νερού του». Όταν σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να… ανακουφιστεί, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η στάση αυτή θα αποβεί μοιραία.

Όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας, «στην περιοχή που στάθμευσε ο Murugan υπήρχαν πολλές νταλίκες, ορισμένες από τις οποίες ήταν φορτηγά – ψυγεία. Περπάτησε σε ένα στενό μονοπάτι, όπου υπήρχε μία γεννήτρια, η οποία ηλεκτροδοτούσε τα ψυγεία. Όταν ούρησε, ήρθε σε επαφή με ένα καλώδιο και τον “χτύπησε” το ρεύμα. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

«Προφανώς, τα ούρα του έπεσαν σε σημείο που το προστατευτικό μονωτικό του καλωδίου είχε αφαιρεθεί», κατέληξε ο αστυνομικός.

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Μαΐου 2009, 17:20


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Στο 1,9 δισ. διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα της κεντρικής διοίκησης στο 8μηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου, σύμφωνα με τον τρόπο που μετρά...