Πέγκυ Ζήνα: Πρόταση να τραγουδήσει με τον Μητροπάνο

Πέγκυ Ζήνα: Πρόταση να τραγουδήσει με τον Μητροπάνο

Νάντια Χαλαμανδάρη

Πρόταση να τραγουδήσει το χειμώνα με τον Δημήτρη Μητροπάνο έγινε στην Πέγκυ Ζήνα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δελεαστική και τιμητική πρόταση, καθώς θα είναι η τελευταία φορά που ο μεγάλος ερμηνευτής θα τραγουδήσει live σε νυχτερινό κέντρο.

Κατά τα άλλα, η Πέγκυ αυτό τον καιρό βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου και εμφανίζεται στο ’Politeia Live Clubbing’, το ίδιο κέντρο που θα εμφανιστεί τέλη Ιουνίου και ο Σάκης Ρουβάς. Ο Σάκης μάλιστα πήγε στο μαγαζί να ακούσει την Πέγκυ από κοντά, αλλά αρνήθηκε να τραγουδήσει μαζί της.

Πάντως, αμέσως μόλις τελειώσει τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, η γνωστή τραγουδίστρια σκοπεύει να ’γεμίσει τις μπαταρίες’ της στα ελληνικά νησιά μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, με τον οποίο είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.

Τέλος, παράλληλα με όλα τα παραπάνω, η Πέγκυ ετοιμάζει και τα βίντεο κλιπ των καινούργιων της τραγουδιών, που θα τα βρείτε στη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο ’Το πάθος είναι αφορμή’.

 

 

 

 

 

   

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009, 11:00


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Συναγερμός σήμανε στις 07.50 το πρωί της Κυριακής στην Πυροσβεστική έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπόγειο χώρο των...