Εικόνες από την εν ψυχρώ δολοφονία στην Καλαμάτα

Σοκ στους θαμώνες και τους περαστικούς της οδού Ναυαρίνου, στην παραλία της Καλαμάτας, προκάλεσαν οι πυροβολισμοί που έπεσαν σήμερα το μεσημέρι από επιβάτη διερχόμενου  Ι.Χ. εναντίον υπευθύνου καταστήματος.

Την ώρα που ο 35χρονος υπάλληλος του καταστήματος προσπάθησε να διασχίσει την οδό Ναυαρίνου, ο δράστης σταμάτησε το αυτοκίνητό του, κατέβηκε από αυτό, έβγαλε την καραμπίνα του και πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του θύματος. Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, υπέκυψε μετά από λίγο στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος και πριν λίγες ημέρες είχαν διαπληκτισθεί δημόσια. Οι αστυνομικές Αρχές πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.

(Πηγή: Best-Tv)

(Πρώτη καταχώρηση: 2 Ιουλίου 2009, 15:09)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009, 16:40


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Την παρουσία του Τούρκου υπ. Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ στο Βερολίνο, μια εβδομάδα ακριβώς πριν από την επίσκεψη του Τούρκου...