Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Κωνσταντίνα Κούνεβα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Κωνσταντίνα Κούνεβα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και πορεία στην Βουλή για την οριστική διαλεύκανση της υπόθεσης της Κωνσταντίνας Κούνεβα διοργάνωσε η Παναττική Ένωση Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού και η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για την αλληλεγγύη στην Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Τα αιτήματα των διαδηλωτών που εκφράσθηκαν με συνθήματα στην πορεία ήταν «να μην αρχειοθετηθεί ο φάκελος της υπόθεσης της Κωνσταντίνας Κούνεβα και συγκαλυφθεί η δολοφονική επίθεση εναντίον της» και «να καταργηθεί το δουλεμπόριο στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα».

Παράλληλα, οι διαδηλωτές απαίτησαν μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, Έλληνες και μετανάστες.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και αντιπροσωπείες από 90 Πρωτοβάθμια Σωματεία, μετανάστες και κινήσεις για τα δικαιώματα των πολιτών.

Εξάλλου, την Πέμπτη 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί νέο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, στην Ομόνοια, με τη συμμετοχή της Επιτροπής κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου, με αιτήματα υπέρ των προσφύγων και των μεταναστών και κατά των «στρατοπέδων συγκέντρωσης», καθώς και των νέων μέτρων μεταναστευτικής πολιτικής.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009, 22:25


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Την παρουσία του Τούρκου υπ. Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ στο Βερολίνο, μια εβδομάδα ακριβώς πριν από την επίσκεψη του Τούρκου...