Ξεκάθαρα. Έτσι όπως είναι, έτσι όπως ξεκινάει τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός δεν βλέπει πρωτάθλημα. Ούτε κύπελλο. Ούτε πρωτιά στα play-offs. Και στην Ευρώπη…, άσε, μη βάζουμε κακές κουβέντες στο στόμα.

Μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού θα είναι το «Μια από τα ίδια». Επιτυχία; Θρίαμβος κανονικός θα ‘ναι για την ομάδα να ξανακερδίσει τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και δύο φορές τον ΠΑΟΚ. Όπως το κατάφερε την περασμένη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσο, όμως, να κρατήσει ακόμα το μέταλλο του Παναθηναϊκού, αυτή η αύρα του μεγάλου μεγέθους που αποτελεί σήμερα το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του; Αυτό που λέμε «φανέλα» μεγάλης ομάδας θα λειτουργήσει σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι, σε αναμέτρηση με τον αιώνιο αντίπαλο, με ανταγωνιστή στο πρωτάθλημα. Δεν θα του επιτρέψει, όμως, να κάνει ταμείο στο τέλος σύμφωνα με τα κυβικά του. Σύμφωνα με το ειδικό ιστορικό βάρος του.

Οι αδυναμίες, όμως, της ομάδας θα φανούν στη διάρκεια της σεζόν. Και θα κοστίσουν. Μη λέμε πολλά. Ο Παναθηναϊκός με το υλικό που έχει δεν νομιμοποιείται ηθικά και αγωνιστικά να ζητεί πρωτιά. Κι αν παραμείνει ακόμα στο επάνω ράφι του πρωταθλήματος, αυτό συμβαίνει διότι υπάρχουν ομάδες σαν κι αυτόν, αλλά χωρίς τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Φοβερό, ε; Σε λίγα εικοσιτετράωρα αρχίζει προετοιμασία η ομάδα χωρίς υψηλούς στόχους. Μοναδική σωτηρία να τον αδικούν τα κοράκια. Η ιδεώδης δικαιολογία από την εποχή της τουρκοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο στην ξευτίλα έχει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης