Δεν το συζητάμε ότι παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος. Για άλλους λόγους που έχουν σχέση με επικοινωνιακή πολιτική παίζουν οι διαρροές ότι ψάχνει… επενδυτή, ότι έχει απογοητευθεί, τόσο για τη ζοφερή πραγματικότητα του ποδοσφαίρου, όσο και κάποιους πρώην «συμμάχους», όνομα δεν λέμε, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.

Τα σενάρια ζωής που έχει περάσει και είναι γραμμένα στην προσωπική ατζέντα του Αλαφούζου δεν επιτρέπουν τέτοιες ευαισθησίες και… απογοητεύσεις. Αυτά είναι για τους βιοπαλαιστές, όχι για άτομα που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα. Όχι σε χοντροπαίκτες της πιάτσας. Για να τελειώνουμε, όλα αυτά που γράφονται, για το ότι θέλει να φύγει από την αμάδα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν θα σκάσει στα χέρια του Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος δεν σήκωσε πρωτάθλημα. Ένα κύπελλο πήρε και το ‘χει ξεχάσει κιόλας. Από την άλλη έχει δεχθεί ήττες στο πρωτάθλημα και ιστορικές γκέλες στην Ευρώπη. Και συμπληρώνει την πενταετία με μια ακόμα τσεκουριά στο κεφάλι. Αποκλεισμός – συντριβή 4-0 με τον τρόπο που προέκυψε από τον ΠΑΟΚ. Και πριν συνέλθει, έρχεται η διακοπή – φονιάς του αγώνα, με ΠΑΟΚ πάλι, στην Λεωφόρο.

Ο κόσμος περιμένει να δει τον ηγέτη. Έτσι δεν τον λένε τον πρόεδρο κάθε ΠΑΕ; Ο ηγέτης, ο ισχυρός άνδρας.

Αντί, λοιπόν, να βγει μπροστά ο Αλαφούζος, αυτός λέει «Φεύγω…, δεν πάει άλλο…» σε ρεπορτάζ με τις υπογραφές έγκυρων ρεπόρτερ. Οι κατραπακιές στον Παναθηναϊκό, το δεδομένο οξύ οικονομικό πρόβλημα και οι ποινές από τα όργανα, απαιτούν από τον Αλαφούζο να βγει στη σέντρα. Να δει ως προσωπική ευκαιρία την ανάποδη του Παναθηναϊκού και να καταδείξει το μέγεθος του. Όχι απλά να παραμείνει ως οικονομικό στήριγμα, αλλά να γίνει μάχιμος. Και να τον νοιώσουν οι αντίπαλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιβάν Σαββίδης χαρακτήρισε δημόσια τον Αλαφούζο ως ασόβαρο, ως άφραγκο. Από πλευράς ΠΑΟΚ όλη η δύναμη πυρός επικοινωνιακά επικεντρώνεται σε βάρος προσωπικά του προέδρου του Παναθηναϊκού. Κι αυτός, ο Αλαφούζος, τώρα θα απομακρυνθεί από την ομάδα; Ποτέ.

………………………………
Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Αλαφούζο, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης