Αυτό που έγινε σε βάρος του αρχηγού του ΠΑΟΚ, του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα, είναι αδύνατον να περάσει δίχως κόστος. Δίχως να την πληρώσει ο ΠΑΟΚ.

Άσε τον Τζαβέλλα. Μιλάμε για την ομάδα. Δεν έχει σημασία αν ο ποδοσφαιριστής είναι προβληματικός. Κ@λ@πα@δο. Αν είχε δίκαιο σ’ όσα είπε ο προπονητής του, ο Ίβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλάει η Ιστορία. Όποια ομάδα καταδίκασε δημόσια έναν ποδοσφαιριστή, πολύ περισσότερο άφησε αιχμές «ηθικού» χαρακτήρα σε ποδοσφαιριστές της, τελικά την πλήρωσε η ίδια η ομάδα.

Δεν ήταν μ@λ@κες οι παλιοί παράγοντες, για να αναφέρω συγκεκριμένα τον Θεοδωρακάκη του Ολυμπιακού, τον Παντελάκη του ΠΑΟΚ, που σε κάποια φάση είχαν «στοιχεία» και το έπαιξαν Γερμανοί υπήκοοι.

Ακόμα και μέχρι τη δεκαετία του ’80, οι ομάδες «πλησίαζαν» ποδοσφαιριστές. Αργότερα την έπεφταν μονάχα στα κοράκια για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα σε κρίσιμο αγώνα. Και ποιοι δεν δωροδοκήθηκαν! Παίκτες πασίγνωστοι και διεθνείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ομάδες μόκο, όμως. Το κορόιδο. Όχι άμεση αντίδραση. Όχι κατ’ ευθείαν «δώσιμο» του ποδοσφαιριστή, όπως έκανε ο Ίβιτς με τον Τζαβέλλα.

Πολύ σωστά, λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε κοντά στους παίκτες, μάλιστα μετά την κηδεία που τους έκανε ο Παναθηναϊκός. Παραμύθι φούρναρης για να δώσει κουράγιο στους παίκτες ο μεγαλομέτοχος. Στόχος να «μπαλώσει» την αποκοτιά του Ίβιτς.
………………………..
Ο Ιβάν Σαββίδης βλέπει τον ΠΑΟΚ ως… φιλανθρωπικό ίδρυμα, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης