Τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τσαμπουκάδες που έκαναν οι οπαδοί της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι σωστό να πει κανείς ότι η καμπάνα είναι βαρειά, επειδή και θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την ΑΕΚ και θα υποχρεωθεί να παίξει σε δύο αγώνες χωρίς θεατές. Αφήνουμε στην άκρη το χρηματικό πρόστιμο. Πιθανόν η ποινή να θεωρείται χάδι. Το ζήτημα, άλλωστε, δεν είναι να κριθεί η αυστηρότητα η όχι, το δίκαιο ή όχι της δικαστικής απόφασης. Άλλο είναι εκείνο που αξίζει να σημειώσει κανείς.

Στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν υπήρχαν οπαδοί του αντιπάλου. Μόνον της ΑΕΚ! Άρα, αν δεχθούμε ότι δικαίως τιμωρείται η ΑΕΚ, η ευθύνη βαρύνει τους αεκτζήδες. Αυτούς τους οπαδούς που περισσότερο από άλλους αεκτζήδες… αγαπάνε την ομάδα τους, Στη φώτο από την ισοφάριση 1 – 1της ΑΕΚ στο 90. Οι παίκτες αγωνίζονται για τους βαθμούς, κάποιοι στην εξέδρα έχουν το δικό τους αγώνα να αφαιρούν βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟΚ. Στον Παναθηναϊκό. Στον Ολυμπιακό. Και στην ΑΕΚ, Και δεν είναι η πρώτη φορά. Η παραβατική γηπεδική συμπεριφορά είναι καθεστώς στο πρωτάθλημα. Και, για να τα λέμε όλα, δεν προβληματίζει τις ίδιες τις ΠΑΕ. Στην πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζεται. Άρα, είναι αποδεκτή. Η οπαδική συμπεριφορά, όχι η ποινή

Αδικία που τιμωρήθηκε από τους χουλιγκανισμούς των οπαδών του ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ. Αυτά ισχυρίζονται οι ΠΑΕ που σημαίνει ότι είναι δίκαιο, ότι πρέπει να μένουν ατιμώρητα τα όποια έκτροπα των κάφρων.

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης