Το 3-0 δεν εκφράζει την εικόνα του αγώνα στα Γιάννενα. Σε καμμία περίπτωση. Καμμία σχέση όποιος υποψιάζεται ότι ο ΠΑΣ πάτησε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Απεναντίας, οι γηπεδούχοι ήταν παθητικοί, φοβικοί και παράλογα συντηρητικοί. Με μια κουβέντα ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν εκμεταλλεύτηκε τα πλεονεκτήματα που χάριζε στον αντίπαλό του ο ΠΑΟΚ. Ο κακός ΠΑΟΚ.

“Με ξεθέωσες, Άγγελε!” είπε η Παναγιά στον Αναστασιάδη. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Μη λησμονούμε ότι τούτες τις ημέρες η Θεοτόκος είναι σε πολύ προχωρημένη κατάσταση εγκυμοσύνης, ακριβώς σε μια εβδομάδα θα φέρει στον κόσμο τον Ιησού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι που λες. “Δεν είναι δυνατόν, Άγγελε, να τα περιμένεις όλα απ’ εμένα! Φθάνει πια! Ας κάνει κάτι και ο ΠΑΟΚ, όχι όλα εγώ…”. Αυτό ήταν το μήνυμα της Παναγιάς στον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Τι, όμως, να κάνει ο ΠΑΟΚ που δεν έχει ενέργεια. Μηδέν αποθέματα καυσίμων στις αποθήκες του. Τίποτα. Και λένε οι αφελείς παοκτσήδες ότι δεν έχουμε άμυνα. Λάθος. Δεν είχαν άμυνα όταν κερδίζανε; Είχαν. Δεν είχαν! Δεν φαινότανε, όμως, το πρόβλημα στην άμυνα διότι πλέον η πισινή γραμμή δεν μπορεί να υποστηριχθεί από την υπόλοιπη ομάδα.

Το είδαμε στο ματσάκι ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-0. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν μπροστά και στο κέντρο του γηπέδου μονάχα δύο παίκτες, οι δύο σέντερ-μπακ του ΠΑΟΚ “κρατούσαν” τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Οι οποίοι γηπεδούχοι, με εξαίρεση τη φάση που τους έδωσε το 2-0, όπου κινήθηκαν υπέροχα, δεν αξιοποίησαν τους άδειους χώρους που τους άφηνε ελεύθερους ο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, καταγράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης