Υπ’ όψιν ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης με το καλημέρα που μπήκε στον Ολυμπιακό πήρε το πρωτάθλημα και δεν το έχασε ποτέ. Έχει, δηλαδή, τους αντιπάλους του στα επτά χρόνια φαγούρας. Αυτό σημαίνει, για να τα λέμε όλα, ότι ο εφοπλιστής είναι καλομαθημένος. Δικαιολογημένα, λοιπόν, θα του κακοφανεί να βιώσει την… απώλεια του πρωταθλήματος.

Δεν μπορεί να σκεφθεί τον εαυτό του δεύτερο ο Μαρινάκης. Τι είναι, δηλαδή; Όποιος κι όποιος. Ένας Αλαφούζος και Σαββίδης; Τον ρωτάς αν θα αντέξει να δει πρωταθλητή τον Μελισσανίδη με την ΑΕΚ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μήπως δεν ήταν τυχαία η πρακτική που μέχρι πρόσφατα επιδίδονταν οι αντίπαλοι του Μαρινάκη και πλέον εφαρμόζει κι αυτός, ο Μαρινάκης. Ενάντια της «εγκληματικής οργάνωσης» τα είχαν οι άλλοι και στο όνομα της «εξυγίανσης». Ενάντια της «εγκληματικής οργάνωσης» της «εξυγίανσης» κρατάνε το ρυθμό οι Καραπαπάδες και Σάββες.

Θυμίζει το σκηνικό της αντιπαλότητας Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. «Αλλαγή» έλεγε ο πασοκσής, «Απαλλαγή» ήταν το σύνθημα του νεοδημοκράτη.

Φοβερά πράγματα. Για να κάνει «αλλαγή» πήρε την κυβερνητική εξουσία ο Ανδρέας. Για να πετύχει «απαλλαγή» της χώρας από τη λαίλαπα των πρασινοφρουρών έγινε κυβέρνηση ο Μητσοτάκης. Μ@λ@κίες. Καμία αλλαγή δεν έγινε, καμία απαλλαγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο και στο ποδόσφαιρο. Όπως έπαιρνε το πρωτάθλημα ο Μαρινάκης, έτσι, εντελώς έτσι, θα το πάρει, αν το πάρει μια άλλη ομάδα. Αυτά για την «αλλαγή», την «διαπλοκή», την «εγκληματική οργάνωση» είναι του πωπού. Δηλαδή; Αλήθειες είναι, πραγματικότητες είναι, που όμως… αρέσουν.

……………………………………………..
Ο Ιβάν καθησύχασε τον Αλαφούζο μετά το 4 – 0, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης