Και ο Τσίπρας θριαμβολογεί που υποχρεώνεται να πάρει κι άλλα μέτρα για σώβρακο. Και οι λεσβίες της φίλης και ομόθρησκης Σερβίας πανηγυρίζουν διότι από προχθές νέα πρωθυπουργός της χώρας ανέλαβε μία ”δικιά” τους. Όχι απλά δηλωμένη ομοφυλόφιλη, ένα άγριο πράμα είναι η Άννα στο όνομα, μπιζνεσγούμαν, σπουδαγμένη στα Λονδίνα και τις Νέες Υόρκες.

Τι να μας πει ο Τσίπρας, ότι η αριστερά δεν κάνει συμβιβασμούς, ότι έχει αρχές και αξίες. Να πει, μήπως, ότι θα σας φαρδύνω κι άλλο την κωλοτρυπίδα; Όχι, βέβαια. Και το τακίμι του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρόεδρος της Σερβίας είπε ότι η 41χρονη Άννα είναι η καλύτερη επιλογή για πρωθυπουργίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν όλα αυτά τα θετικά που πρόλαβαν να βγάλουν στον αέρα για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μπαίνει στο τραπέζι. Ότι πήρε πρωτάθλημα ο «Κινέζος» με την Παρτιζαν. Ότι απολύθηκε από την Παρτιζάν. Δεν αξίζουν μία και ό,τι αρνητικό ειπωθεί. Ότι ο ΠΑΟΚ ψώνισε από πανέρι. Ότι ο εν λόγω Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είναι για καμιά Χάιφα και Μακάμπι του Ισραήλ και τίποτα αρπαχτές στην Κίνα, όπου έχει δουλέψει φασόν.

Ασφαλώς δεν είναι μεγάλο όνομα ο Σταν, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι όνομα μεγάλο στην Ευρώπη, για να κάνουμε ταμείο. Γιατί, από την άλλη, είναι σίγουρο πως με δυνατό όνομα στον πάγκο ο ΠΑΟΚ θα κάνει το μπαμ;
Λευκό χαρτί είναι ο Στανόγεβιτς. Κι αν θα πετύχει, δηλαδή η ομάδα πάρει πρωτάθλημα ή φτιάξει κάτι ξεχωριστό εκτός συνόρων, δεν εξαρτάται μονάχα από τον Αλέκο. Παίζει και ποιος είναι ο ΠΑΟΚ! Κατά πόσο είναι σε θέση να βοηθήσει και τον εαυτό του και τον νέο προπονητή, τουλάχιστον να βγάλει τους πρώτους δέκα μήνες πριν απολυθεί κι αυτός.

Για να μη ξεχνιόμαστε, τα τελευταία πέντε χρόνια, από το 2012 που κόπιασε ο Ιβάν, πήγαν στον αγύριστο χωρίς να τελειώσουν τη σαιζόν και οι 5 προπονητές στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………………………………….
Εξαφανιζόλ ο Μαρινάκης στην Αγγλία, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης