Ο Μαρινάκης δεν είναι κορόιδο. Καμμία σχέση με Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, Σαββίδη, οι οποίοι δεν είδαν ποτέ την ομάδα σαν πρωταρχική τους ασχολία. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι δοσμένος, και κάθε μέρα, όλη ημέρα δίνει χρόνο και σκέψη για την ομάδα. Είπαμε. Δεν είναι κορόιδο. Μια φορά την πάτησε με τον Σαβιόλα, δεν θέλει να την ξαναπατήσει με κανένα Ρομπίνιο. Στο φινάλε δεν έχει ανάγκη ο 4 στα 4 πρωταθλήματα Μαρινάκης να κάνει φιγούρα φέρνοντας ένα μεγάλο, ένα βαρύ, όμως «άδειο» όνομα, όπως ο Ρομπίνιο.

Ο Γκαλιάνι της Μίλαν είπε ότι δέχθηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα. Μια «πρόταση» που απλά μπορεί να είναι μια …ερώτηση. Τον δίνετε τον παικταρά, και πόσο πάει το μαλλί. Αυτό δεν λέει τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παικταράς ο Βραζιλιάνος. Ήταν, όμως. Σήμερα δεν ζυγίζει τα πρώην κιλά του. Το πιθανότερο η ομάδα του Μπερλουσκόνι να θέλει να τον ξεφορτωθεί. Να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του. Λες να πιάσουν κορόιδο τον Μαρινάκη;

Αν γίνει αυτή η μεταγραφή, τότε ο Μαρινάκης θα είναι εκείνος που θα πιάσει κορόιδο την Μίλαν. Άσε τι ποσά θα βγουν στον αέρα.

ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ και Ρομπίνιο, μια σχέση που αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης