Αυτό είναι, λέει, το «σκεπτικό» της εφετειακής απόφασης, με την οποία επιστρέφονται οι 3 βαθμοί στον ΠΑΟΚ. Δεν έχει καμία αξία το «σκεπτικό» που σκέφτηκαν μετά από… δεκάωρη αναζήτηση του δικαίου οι δικαστές. Μία είναι η σημασία του πράγματος. Πέρασε το δικαίο της διαδήλωσης του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το «μήνυμα» που περνάει και που δέχεται ο κόσμος.

Αυτά στο ποδόσφαιρο, όχι και στα εθνικά θέματα. Όσες διαδηλώσεις να γίνουν για την Μακεδονία, η κυβέρνηση, η εκλεγμένη από τον λαό, θα συμφωνήσει στην ανθελληνική ονομασία των Σκοπίων, με το σχόλιο ότι δεν είναι… μείζον θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπου υπήρχαν στην Ελλάδα παοκτσήδες έκαναν διαμαρτυρίες στα τοπικά γραφεία του Σύριζα. Επειδή θεωρούσαν το κυβερνητικό κόμμα συνυπεύθυνο της απόφασης να μη διεξαχθεί το παιχνίδι με το Ολυμπιακό και να αφαιρεθούν 3 βαθμοί από την ομάδα τους. Ή, πίεζαν την κυβέρνηση να βάλει χέρι να βγει δικαιωμένος ο ΠΑΟΚ στην έφεση του.

Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι με την ομάδα, όχι όπως ο Ιβάν οποίος είναι και με την κυβέρνηση. Γι’ αυτό η εφημερίδα «Έθνος», ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, κράτησε σχεδόν εχθρική στάση στις διαδηλώσεις για την Μακεδονία. Στο πνεύμα της υποβάθμισης τους από την κυβέρνηση.

Να τα βλέπει αυτά ο ομογενής επιχειρηματίας. Με την επιστροφή των 3 βαθμών στον ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνεται ότι στην Ελλάδα η δύναμη είναι το πεζοδρόμιο, όχι τα ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης