Τον έχουν πάρει πρέφα τον Τσίπρα, όμως όχι όλοι. Πάντα υπάρχουν τα κορόιδα. Μειοψηφία, μειοψηφία, κανένα πρόβλημα. Στο φινάλε ο πρόεδρος ενδιαφέρεται να κατοχυρώσει τη δεύτερη θέση. Να είναι το κόμμα του σταθερά δεύτερο για να εξασφαλίσει τον πρώτο λόγο στην αντιπολίτευση. Και να συνεχίσει το παιχνίδι. Της εναλλαγής της εξουσίας.

Γήπεδο Παναθηναϊκού. Μια παλιά ιστορία. Πολυμεταχειρισμένη. Πόσες, αλήθεια, κυβερνήσεις έπαιξαν επικοινωνιακά με την… ανάπλαση του ιστορικού κέντρου και την… αναβάθμιση της περιοχής στο Βοτανικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μεγάλες… αλλαγές του ΠΑΣΟΚ! Να βάλει στην καθημερινότητα τις λέξεις «Αναβάθμιση». «Ανάπλαση», «Αναδιάταξη».

Άντε πάλι ξανά μανά από την αρχή. Επειδή, λέει, βρήκαν… επενδυτή για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Δεν βρήκαν! Τους βρήκε. Πιο συγκεκριμένα η alpha bank βρήκε για να κερδίσει, για να αξιοποιήσει την κληρονομική αμαρτία από την «υπόθεση Βωβού», της εταιρείας που πριν εννέα χρόνια θα έκτιζε το γήπεδο με επενδυτή που θα έβρισκε η Εθνική τράπεζα.

Και ο Τσίπρας ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων είχε κοντράρει και του πέρασε. Να μη γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη γυφτιά του Βοτανικού για λόγους… περιβαλλοντολογικούς. Και σήμερα ως πρωθυπουργός μπαίνει μπροστά για να σηκωθεί γήπεδο μέσα σε πάρκο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή, λοιπόν, τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς να παίξει μπάλα το κράτος, χωρίς να παραχωρήσει έκταση, μπήκε στο παιχνίδι ο Τσίπρας. Να κονομήσει κι αυτός, πολιτικά οφέλη. Αφού έλυσε τα άλλα ζωτικής σημασίας εθνικά θέματα, ο Τσίπρας κερδίζει χρόνο ως κυβερνήτης, πουλάει παραμύθι για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, που δεν θα γίνει τούτο τον αιώνα. Ποτέ,
……………………………..
Αποκάλυψη! Γιατί με Τζίγγερ, Βγενόπουλο δεν έγινε το γήπεδο, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης