Η μεγάλη ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποια ομάδα θα παίξει στα προκριματικά για το Champions League το αποφασίζει ένα… κουτάκι μπίρας. Κι αν, τελικά, δεν σταθεί μοιραίο το κουτάκι της μπίρας, σίγουρα έχει ήδη κάνει άνω κάτω τις ομαδάρες μας. Που προσπαθούν να βρουν την άκρη με δικηγόρους και δικαστές.

Γιατί, όμως, τη βαθμολογία στα playoffs δεν θα την ορίσει η όποια αγωνιστική ικανότητα των ομάδων, και θα αποφασίσει το κουτάκι της μπίρας; Είτε ήταν άδειο, μισογεμάτο, μισοάδειο, αν είχε μπίρα μέσα ή κάτι άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή καμία από τις τέσσερις ομάδες δεν αξίζει να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με τι μούτρα; Με ποια ομάδα έχουν το θράσος ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός να διεκδικούν θέση στο λουσάτο και βιτρινάτο Τσάμπιονς Λιγκ. Εξαιρούμε τον Πανιώνιο, διότι είναι Πανιώνιος.

Φιλότιμος και άξιος συγχαρητηρίων ο Πανιώνιος. Μέχρι εκεί. Οι υποχρεώσεις ανήκουν στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ λόγω ιστορίας, κόσμου να εκπροσωπήσουν διεθνώς πρώτα τον εαυτό τους και μετά το εγχώριο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, όμως, τα κυβικά τους είναι λειψά.

Αφού δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν αγωνιστικά, ας περιοριστούν, λοιπόν, οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου μας στις κόντρες τους τις παρασκηνιακές. Το κάθε μαγαζί σού δίνει αυτό που μπορεί.
……………………………….
Η συνωμοσία δούλεψε για τον ΠΑΟΚ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης