Μέσα στα τρελά πανηγύρια για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ, το εκτός έδρας 3-2 με τη Φιορεντίνα, ο αποδυτηριάκιας έλεγε ότι… τίποτα δεν άλλαξε. Ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ. Είτε κέρδιζε 10-0 την ιταλική ομάδα είτε έχανε 20-0.

Δεν αλλάζει τη μοίρα μιας ομάδος ένα παιχνίδι. Κάποιο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καπάκι μετά το 3-2 στη Φλωρεντία τι έγινε στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη. Για μια φορά ακόμα ο ΠΑΟΚ έδειξε ποιος αληθινά είναι. Είναι ο γνωστός ΠΑΟΚ. Μια ζωή εκτός κόλπου.

Αύριο θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό και οι παλαμακιστές, οι επαγγελματίες χειροκροτητές θα ξεχάσουν τον γνωστό ΠΑΟΚ και θα θυμηθούν τον… άγνωστο ΠΑΟΚ. Όχι τον πραγματικό. Όχι την ομάδα που τόσο εύκολα απογοητεύει. Επειδή είναι πάντα ο γνωστός ΠΑΟΚ. Η ομάδα, δηλαδή, που δεν έχει εκπαιδευτεί στον σκληρό πρωταθλητισμό της κορυφής. Η ομάδα που δεν είναι ικανή να διεκδικήσει αξιόπιστα το πρωτάθλημα.

Κάθε χρόνο μιλάνε για έναν… άλλον ΠΑΟΚ, όχι αυτόν που βλέπουν με τα μάτια τους. Στα 9 παιχνίδια πρωταθλήματος κέρδισε μόνο τα 4!!! Έκανε τρεις ήττες και έδωσε δύο ισοπαλίες. Ακόμα, στους 9 αγώνες πέτυχε μόλις 10 γκολ. Και δεν φταίει η διαιτησία. Ούτε το κράτος των Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος, σήμερα, Νοέμβριος του 2016, δεν έχουμε φθάσει στα χρόνια του μέλλοντος και της φαντασίας για να μιλάνε με παραμύθια και ψέματα. Ο ΠΑΟΚ κέρδιζε 3-1 μέχρι το 74’ στην έδρα του και έχασε το παιχνίδι από τον Ατρόμητο με 3-4 (φωτογραφία).

…………………………………………
Η σουίτα στη Λεωφόρο και η επιστροφή Βαρδινογιάννη, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης